sunnuntai 14. joulukuuta 2014

75. Pitkästä aikaa Tivanolla

Torstaina olikin estepäivä! Mentiin yläkertaan kysymään kellä mennään ja Outi sanoi että tänään kaikki menee poneilla. Eli ei Lamocaa tällä kertaa, no oikeastaan arvasinkin sen sillä en ole saanut Lamocaa kuin yhdelle estetunnille tänä vuonna. Outi ehdotti minulle Attea, mutta Atte ei ihan mun suosikkeihin kuulu niin pyysin Tivanoa ja onneksi sainkin Timon. Kuntoon laittaessa tuli hieman kiire kun huomasin ponia harjatessa toisessa etusessa olevan haavan ja se piti  käydä huuhtomassa pesarissa.

Aloitettiin aika nopeasti ravailemaan ja tulemaan puomeja. Tultiin molempiin suuntiin pari kertaa puomit ja sitten jäätiin heinävaroston päätyyn isolle pääty-ympyrälle. Laukattiin ympyrällä molempiin suuntiin hetken aikaa. Siinä sainkin Tivanon reippaaksi ja Ninnun takana jouduin hidastelemaan aika paljon.



Aloitettiin hyppäämällä kahden esteen sarjaa, ekalla kerralla en päässyt yhtään hyppyihin mukaan, mutta kaksi seuraavaa kertaa meni tosi hyvin! Sitten tultiin okseri pitkällä sivulla ja ristikko pääty-ympyrällä. Okseri meni hyvin ja sen jälkeen ristikolle tuli hassu hyppy ja mä en päässyt oikein hyppyyn mukaan. Tultiin lopuksi pientä rataa ensin ristikko pitkällä sivulla jonka jälkeen toinen pitkän sivun lopussa vinottain sitten pääty-ympyrällä ristikko ja toisella pitkällä sivulla okseri.




Poni meinasi lentää turvalleen


Hups!

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu!
    http://kaislajaluna.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-14-luukku-rakas.html

    VastaaPoista