tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 16


Hubsin ponien esittely

Liska

Liska on haflinger(?) tamma, joka on alkeisratsastajien suosiossa tasaisten askellajien ansiosta. Liskalla on siis tosi tasaiset askeleet ja se on reipas, joskus tosin liiankin reipas. Oikea laukka tuottaa ongelmia, mutta osaavan ratsastajan kanssa sekin onnistuu. Hoitaessa Liska on vähän tammamainen se näykkii ja yrittää pelotella ratsastajan pois.


Rico Star "Rico"

Rico on kiltti poni hoitaa ja ratsastaa. Rico pelkää tummiin pukeutuneita ihmisiä, välillä sen "pelkääminen" menee pelleilyn puolelle. Rico on kiltti koulussa ja esteillä, mutta Ricolla on minun mielestä tosi inhottava ravi istua.


Tivano

Tivano keksii omia metkujaan niin ratsastaessa kuin hoitaessa. Hoitaessa punkee poni karsinasta ulos ja on monta kertaa karannutkin, sekä yrittää potkia (joka tosin loppuu heti kun komentaa napakasti). Ratsastaessa yrittää Tivano laiskotella pysähtymällä, mutta napakalla ratsastajalla ei tee tätä.


Aramara Quinnu "Ninnu"

Ninnu on kiltti ja unelias poni. Hoitaessa se nukkuu ja on kiltisti. Ratsastaessa se on laiska ja unelias. Se on vaikea saada kunnolla liikkeelle, mutta esteillä se onneksi innostuu ja on reippaampi. Ninnulla on tasaiset askeleet ja sillä voi mennä lähes kuka vain.


Doyher Angus Og "Atte"

Atte on tallin nuorin poni. Atte on kiltti hoitaessa, mutta satulan laitto on inhottavaa hommaa. Vaikka Atte on kiltti ratsastaessa ei sillä ihan aloittelijat saa mennä nuoren iän vuoksi. Atella on tasaiset askeleet ja laukassa raippaa käyttäessä se saattaa pukittaa.


Doyher Rioghnach "Riona"

Riona on tallin toisiksi nuorin, vain viikon Attea vanhempi. Rionaa hoitaessa pitää olla tosi napakkana sillä tämä poni osaa kaikki temput. Ratsastaessa Riona on kiltti koulussa, mutta esteillä pitää olla tosi tarkka siitä että jalka ei jää puristamaan tai Riona suuttuu.


Hagelunds Wildberry "Berry"

Berry on oma suosikkini hubsin shettiksistä. Berry on hoitaessa kiltti, ratsastaessa vähän laiska ja Berry haluaisi vain seurailla kavereita jos ratsastaja ei anna kunnon apuja.


Hagelunds Yolene "Jolle"

Jolle asuu Berryn kanssa samassa karsinassa ja Jolle on melkein kaikkien lemppari shettis. Jolle on kiltti hoitaa ja ratsastaessakin näyttää kiltille.

Anteeksi huono kuva...
Hagelunds Yolanda "Lantti"

Lantti on tallin pienin poni. Hoitaessa Lantti puree ja syö kaikkea mahdollista. Lantin suitsissa ohjat ovatkin huonossa kunnossa kun poni mutustelee niitä. Ratsastaessa Lantti on reipas ja esteillä ponia pitää rohkaista kunnolla että se uskaltautuu hyppäämään.


Hagelunds Å'Darla "Darla"

Darla on kaikista isoin shettis ja se asuu Lantin kanssa samassa karsinassa. Darla on kiltti hoitaessa ja ratsastaessa.


Klockas Fiona "Fiona"

Fiona on innokas pikkuponi tamma. Fiona on kiltti hoitaessa, mutta kuolaimia se ei millään haluaisi suuhunsa. Ratsastaessa Fiona on joko todella laiska tai tosi innokas. Fiona hyppää todella hyvin kokoisekseen.


4 kommenttia:

 1. Fiona osaa olla kumpaakii noist, on vaa nappakkana ja ratsastaa tarkasti nii poni menee tosi nätist:d ellei sil oo tosi huono päivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et puhunu esittelys mitää et se menis koskaa hyvi tai ois sopiva ikin��. Et muute tunnu kestävä negatiivist kommenttia...

   Poista
  2. No mtä mä oon sillä menny ni se on joko laiska tai reipas ei ikinä siltä väliltä...

   Poista