perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 5


Tässä luukussa esittelen kaikki lemmikit joita meillä asuu. Näistä en ole aiemmin mitää blogiin kirjoittanutkaan.

Aloitetaan siitä ensimmäisestä karvakasasta eli Elmeristä joka meille muutti. Elmeri on jo 10-vuotias kissa, ja se keksii aina jotakin ettei meillä olisi tylsää. Kaksi kertaa se on hypännyt parvekkeelta alas, ensimmäisellä kerralla se oli viikon omilla teillään ja toisella kerralla onneksi alle puolituntia kun huomattiin sen katoaminen. Se ei ollut ehtinyt lähteä pidemmälle ja sain sen kiinni - tosin Elmeri olisi halunnut jäädä ulos ja raapi mun kädet verille ja rikkoi mun paidankin!

Kerran se oli yön yli rappukäytävässä kun ei huomattu sen katoamista. Välillä siihen menee kyllä hermot, kun se hyppää pöydälle ja tiputtaa kaiken tai käy riehumaan ympäri taloa. Elmeri yrittää aika useasti karata kun tulee kotiin, sillä se on ovella kyttäämässä milloin se aukeaa ja sitten se juoksee ulos...
Sitten vuorossa on toinen kissamme Elviira. Elviira on minun oma kissa ja se on aika säikky ja pelokas. Se ei kauheasti tykkää olla sylissä, mutta se on tottunut olemaan hetken mun sylissä eikä kukaan muu oikein ota sitä syliin kun se lähtee karkuun. Elviira tykkää kuitenkin olla sylissä jos menen ikkunalle ja se saa katsoa siitä ulos.

Toinen asia mistä Elviira tykkää on meidän akvaario. Se katsoo joka päivä monta tuntia vaan akvaariota ja lyö tassulla siihen lasiin kun kala tulee sen kohdalle! Elviiralla ei myöskään ole häntää vaan ihan pieni töpö-häntä.
Sitten meidän koira Elli. Elli on viisi vuotias mäyräkoira joka tykkää syödä ja nukkua peiton alla. Elli ei kauheasti tykkää lenkkeilystä varsinkaan kun on kylmä ja märkää... Elli tykkää kerjätä ruokaa, koska se tietää silloin saavansa jotain koska mä annan sille aina jotain hyvää, hups. Se onkin vähän liian lihava.

Kotona Elli innostuu välillä riehumaan ihan kunnolla, mutta enemmän se tykkää nukkua ja syödä. Elliä voi pitää huoletta vapaana metsässä, tosin välillä se leikkii kuuroa.

Sitten meillä on myös akvaario, mutta en nyt sentään käy kaloista kirjoittamaan mitään. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti