perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 12


Lamocan oudot tavat

Outo tapa 1:

Lamoca tykkää maistaa kaikkea mitä sen tielle sattuu, harjoja, suojia, aidantolppia yms. Kun menen harjaamaan Lamocaa se katsoo mitä mulla on kädessä ja ottaa sen suuhun ja heittää lattialle. Sama suojien kanssa, niitä se saatta jäädä heiluttelemaan ylösalas. Karsinan ovessa olevan loimen joudun laittamaan useasti uudelleen paikoilleen kun Lamoca on vetänyt sen siitä irti. Tarhassa Lamoca syö puisia aitoja sekä jotain sähkötolpan vaijeria (?) joka pitää sen pystyssä.

Nam!
Kamealaukkukin maistuu ;)

Outo tapa 2;

Lamoca kerjää nameja omaperäisellä tavalla. Ensin se käy tuijottamaan korvat hörössä, jos mitään ei tapahdu se käy heiluttamaan päätä ylösalas, jos vieläkään ei tapahdu mitään se kurkottautuu pitkällä kaulallaan ja tönäisee.Outo tapa 3;

Vaikka Lamocalla olisi karsinassa heinää jäljellä se syö lantaa. Sitten se taas vähän ajan päästä siirtyy takaisin heiniin.

Outo tapa 4;

Ratsastaessa Lamoca tykkää mennä pää tosi korkealla, varsinkin ulkokentällä. Sillä on kaula ihan pystyssä ja korvat hörössä.

Lamocaa hymyilyttää♥

Outo tapa 5;

Lamoca tönäisee aika useasti päällään, välillä aika kovaakin että se jota se on tönäissyt lennähtää vähän taaksepäin. Pariin otteeeseen olen kaatunutkin Lamocan takia. Tähän samaan lasketaan pienet tökkimiset mitä se tekee vielä useammin.Huomenna luukusta paljastuu jotain vähän erikoisempaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti