keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 3


Unelma hevonen

Unelma hevoseni olisi iso n. 170cm holstainilainen puoliverinen mieluiten tamma, mutta miksei ruunakin. Iältään se olisi seitsemästä vuodesta ylöspäin. Väri ruunikko tai punaruunikko jolla olisi päässä pieni tähti ja parissa jalassa sukat, ei missään nimessä kimo sillä siinä olisi niin iso homma pitää se puhtaana! Luonteeltaan enemmän rauhallinen josta löytyy vauhtia tarvittaessa kuin kamalan villi ja säpsykkä, ei kuitenkaan mikään pystyyn kuollut sentään. Mielummin ratsastaessa kameli pää pilvissä kuin maataviistävä turpa.

Hoitaessa voisi pitää ovea auki ilman pelkoa karkaamisesa, ja ei potkisi tai purisi. Satulan laitossakaan ei kävisi turhia riehumaan ja kuolaimet ottaisi suht helposti. Ei aina tajuaisi kaikkia juttuja ja olisi vähän hömppä.

Koulutustasoltaan se ei olisi mikään gp-hevonen, vaan koulussa taitaisi ihan perus jutut ja olisi ainakin sen HeA ja esteillä ponnua riittäisi yli metriinkin. Kestäisi käsissä ulkopuolisissakin kisoissa ja voisi helposti mennä 90cm luokkia. Voisi maastoilla yksin että kaverin kanssa, ja maastoesteetkin ylittyisivät ilman turhaa pelleilyä. Eli joka paikan hevonen. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti