keskiviikko 3. elokuuta 2016

320. Raviksella!
Maanantaina oli tämän kauden ensimmäisen kouluvalmennustunnin vuoro ja menin Bellellä. Suunnattiin raviksen nurmelle ja se olikin ponin ensimmäinen kerta siellä! Belle oli tosi innoissaan ja liikkui aika isoa liikettä, jonka seurauksena uusi satula ei kestänyt paikallaan vaan valui liian eteen.

Saatiin mennä aika itsenäisesti ja rennosti nyt tämä ensimmäinen tunti ja tein aika simppeleitä tehtäviä. Alkuun käynnissä molemmissa suunnissa voltteja ja väistöjä, sitten ravissa vähän isompia ympyröitä. Belle olisi halunnut vain paahtaa menemään ja esitellä sen hienoa lisättyä ravia, mutta parhaani mukaan pidin poni aisoissa.

Välillä saattoi vähän naurattaa pienen ponin innostus
Ravipätkien välissä käveltiin vähän että poni taas malttaa ja käynnissä Belle oli tosi hyvä ja kuunteli hyvin, mutta aina kun siirryttiin raviin oli poni jo taas ihan menossa. Laukkaa en voinut ottaa paljoa, koska satula ei kestänyt paikallaan vaan valui eteen ja jouduttiin sitä pari kertaa korjailemaan. Kumminkin ne nostot ja laukkapätkät mitä otettiin oli aika räjähtäviä, kun ponilla oli niin hirveän hauskaa.

Toiseen suuntaan laukka oli kuitenkin jo paljon paremmin kontrollissa eikä menty ihan niin tuli hännän alla. Loppuraveja ei ravattu oikeastaan yhtään, sillä satula oli taas valunut joten työskenneltiin sitten hetki käynnissä vähän pidemmällä kaulalla.

Poni oli ainakin ylpeä itsestään!

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen poni tämä Belle! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, Belle näyttää olevan niin innoissaan :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus! Supersöpö poni :)
  Kaunis ja siisti ulkoasu, jotenkin 'sopusuhtainen' tai yhteensopiva kaiken kanssa, en oikein osaa selittää! Kumminkin tosi kiva, silmä lepää :)

  http://erilaisuuskunniaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sullakin oli tosi kiva blogi, liityin lukijaksi :)

   Poista
 4. No on se Bellerakas oikein innoissaan, tykkäätkö nyt nykyään siitä enemmän kuin Moccasta?:D

  VastaaPoista
 5. ihana postaus ja ikävä Belleä, koska se oli yhessä välissä melkein ku mun <3 Onnellisen näkönen poni:)

  VastaaPoista