maanantai 15. elokuuta 2016

323. Mikä tekee sut onnelliseksi, tekee mut onnelliseksi

Torstaina hypättiin ja Lamoca oli taas aivan korvat tötteröllä menossa. Lamocan kanssa on aina niin ihana hypätä, kun siitä huomaa kuinka kovasti se rakastaa esteitä. Ja minä kun kovasti yritän saada siitä kouluhevosen, turha luulo.

Alkuverkka meillä oli lyhyt esteverryttely, ravissa ensin temponmuutoksia ja sitten laukassa laukanvaihtoja. Ravissa Lamoca oli ihan hyvä, vaikka ei kamalan kauaa ehdittykkään ravia hiomaan. Laukassa tehtiin parit laukanvaihdot molempiin suuntiin puomin päällä ja meillä onnistui lähes jokainen.Ensimmäisenä esteenä tultiin ristikko ja sen jälkeen pysty josta käännös puomille jossa laukanvaihto. Molemmille esteille tuli hyvät hypyt, mutta laukanvaihto tuli askeleen myöhässä. Tultiin tämä sama toisen kerran, silloin vähän paremmassa kontrollissa kun tiesin paremmin mitä kuuluu tehdä. Lopuksi tultiin pieni rata joka meni muuten samalla tavalla mutta puomin jälkeen tultiin vielä yksi pysty.

Rata meni ihan hyvin vaikka ensimmäiselle pystylle tuli vähän iso hyppy ja sen jälkeen tuli kiire kääntää puomille ja vaihto myöhästyi. Kuitenkin ihan kelpo suoritus johon oli hyvä lopettaa. Lamoca ei tosin olisi halunnut lopettaa ja loppuraveissa kiihdytti aina vauhtia korvat tötteröllä jos lähestyttin jotain estettä.
2 kommenttia:

  1. Oi, ihana blogi jota olen jo hetken seuraillut! <3 Tykkään tosi paljon sun ulkoasusta (taustasta ja bannerista). Jos saa kysyä niin ootko itse tehnyt bannerin ja millä oot tehnyt?

    Haluaisitko käydä kurkkaamassa munkin blogin puolella? Blogi kertoo myös 15-vuotiaan tytön elämästä päätähtiponin, Villin kanssa, sekä tietysti kahden muunkin oman hepan kanssa, Bellan ja Peukun. www.jiinamilla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon♥ En ole itse tehnyt ulkoasua/banneria, sivupalkista löytyy linkki Annan blogiin joka on ulkoasun sekä bannerin tehnyt :) Ja olen jo blogisi lukija, sullakin on tosi kiva blogi♥

    VastaaPoista