Johanna

Olen Johanna, 17-vuotias kouluratsastaja Lappeenrannasta. Omaa taikka mitään vuokrahevosta ei löydy, mutta sitäkin tärkeämpi hoitohevonen Lamoca löytyy! Ratsastusta harrastan Ratsastuskoulu Hubertuksella kahden viikkotunnin merkeissä, mutta tallilla kuitenkin käyn Lamocaa hoitamassa kuudesti viikossa. Toinen tunneista on Talent-program kouluvalmennus jossa tähdätään aluetason kilpailuihin.

Kouluvalmennuksien lisäksi käydään välillä Lamocan kanssa estevalmennuksissa pyörähtelemässä, koska Lamoca rakastaa esteitä! Tähän mennessä ollaan käyty vain talli- ja seurakilpailuissa, mutta aluekilpailut ovat tavoitteena jo tämän kauden puolella. Koulussa ennen kisattiin He:C tasolla, mutta nyt ollaan jo pikkuhiljaa siirrytty He:B luokkiin ja siellä olisi tarkoitus pysyä. Esteillä ollaan menty paljon 60-70cm ratoja ja nyt ollaan siirrytty 80cm luokkiin.

En ole kuitenkaan niin vakavamielinen ratsastaja, tärkeintä minulle on kehittyä Lamocan kanssa sekä parantaa meidän luottamusta. Ei me aina tunneilla nuttura kireällä koulua treenata, välillä heitetään aivot narikkaan leikkitunnin merkeissä tai käydään maastossa ihmettelemässä.Ennen Lamocaa minulla oli hoitohevosena Penny, mutta valitettavasti tamma alkoi sokeutumaan jo 13-vuotiaana eikä osannut elää puolisokeana, saati sitten täysin sokeana. Tuli aika päästää Penny laukkailemaan sateenkaaren toiselle puolen. Minulla oli myös "liikutushevonen" 2013 keväällä, suomenhevostamma Alma.

Lamocasta voi lukea lisää sen omalta sivulta sekä lähes joka postauksesta! Kuitenkin lyhyesti sanottuna Lamoca on paljon enemmän kuin pelkkä tuntihevonen, se on elämäni hevonen. Lamoca on sellainen hevonen, että se jakaa mielipiteitä kovasti, mutta minä rakastan sitä hevosta koko sydämestäni. Minulle Lamoca on aina paras, pyhää yrjöäkin menevä kouluhevonen kalpenee sen rinnalla.


Every rider has that one special horse, who changes everything about them. This one is mine.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti