lauantai 24. joulukuuta 2016

341. Joulukuva jos toinenkin

"Noni, nyt sieltä tulee joku hevonen ja mä näytän ihan joulukuuselle jossa on liikaa koristeita"

Tänä jouluna saatiin vihdoin lunta joulukuviin ja Lamoca poseerasi jälleen porona. Tai hirvenä, miten sen nyt ottaa. Lamocaa vähän nolotti, mutta onneksi metsässä ei törmätty muihin hevosiin, olisihan se ollut niin noloa. Raukka joutui pukemaan ylleen punaisen loimen, kun oli hikoillut niin kovasti tunnilla.



Lamoca ajoitti takasuojien rikkoontumisen sopivasti juuri ennen joulua ja sai "joululahjaksi" uudet suojat. Olihan ne vanhat palvelleet uskollisesti jo ainakin kaksi vuotta, mutta nyt etu -ja takasuojat eivät ole enää samaa paria, katastrofin ainekset kasassa siis juuri ennen joulua. Väri sentään pysyi samana joten eron huomaa vain kaikista tarkkasilmäisimmät. Ja ei syytä huoleen, Lamoca saa vielä kunnon joululahjan kunhan pääsen joulun jälkeen alennusmyynteihin!



Maanantaina oli vuorossa hankitreeniä raviksen keskellä ja Lamoca viipotti menemään poronsarvet lepattaen. Mentiin aika rennosti vaan kaikki askellajit kevennellen tai kevyessä istunnassa, Lamoca ainakin tykkäsi. Kuvia ei harmillisesti ole, koska oli jo pimeää ja tosi sumuista.


Ensi postauksessa sitten vähän enemmän asiaa mm. kuolaimiin liittyen, mutta nyt hyvää joulua!


Christmas only comes once a year.
The love that I have for you
comes only once in a
l i f e t i m e♥

1 kommentti: