torstai 22. joulukuuta 2016

340. Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain


Viime viikolla vietettiin Lamocan 17-vuotis synttäreitä, aika menee niin nopeasti. Vasta Lamoca täytti 15 ja kauhistelin kun se ylitti hevosten keski-iän. Päivä päivältä olen tullut enemmän vain siihen tulokseen että samalla kun ikää tulee lisää mittariin Lamoca nuorentuu henkisesti. Lamocasta on tullut nykyään niin vekkuli ja energinen hevonen joka haluaa työntää turpansa joka paikkaan.

Tänä vuonna Lamoca sai viralliset synttäri-kuvat juhlahattu päässään! Alkuun hattu vähän ihmetytti, mutta osasi Lamoca poseerata hienosti kamerallekkin. Mukana oli myös Lamocalle laitumelta tuttu Donna ja Lamoca ei millään ymmärtänyt miksi Donna ei arvostanut Lamocan yli-innokkuutta.

"Hei mä en oo nyt kyllä yhtään varma tästä asiasta"


Lamoca sai tietysti synttärilahjan minulta sekä sen "faneilta". Lamoca ehkä arvosti enemmän porkkanoita jotka se sai, mutta uusi Equilinen satulahuopakin taisi olla ihan menettelevä Lamocan mielestä. Lisäksi synttärisankari sai banaanin makuisen Likitin sen karsinaan roikkumaan ja piparin koristeeksi karsinan eteen. Porkkanat, Likitin ja piparin Lamoca tuhosi heti, mutta satulahuopa on ainakin vielä toistaiseksi hengissä.

Palaillaan mahdollisimman pian, tässä parin viikon aikana on taas tapahtunut ihan hirveästi mistä haluaisin tänne kertoa! Pitäisi vielä kehitellä Lamocalle joululahja tai oikeastaan tiedän jo mitä ostan, mutta saa nähdä ehdinkö ostaa sitä vielä ennen joulua. Luultavasti kaivan sen ihan mistä vaan löytyy ja mihin hintaan vain, koska Lamoca ansaitsee kyllä joululahjansa.♥


1 kommentti: