sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

319. Onnellinen ratsastaja

Olin niin onnellinen kun pääsin taas ratsastamaan Lamocalla kunnolla pienen "saikun" jälkeen!
Eilen menin Lamocalla ja heppa oli pätkittäin ihan super. Huomenna alkaa taas tunnit ja toivottavasti päästään heti treenaamaan kunnolla Lamocan kanssa että löydettäisiin heti ne oikeat nappulat lomailun jäljiltä. Sekä on ihanaa kun on joku pitämässä tuntia, kun itsenäisesti mennessä tulee asiat helposti tehtyä vähän sinne päin, myönnetään.
Alkuun ravissa menin pari kierrosta pelkästään "uraa pitkin", että Lamoca vähän vertyy ja liikkuu kunnolla. Vasta sen jälkeen aloin tekemään päätyihin ympyrät ja pitkille sivuille loivat kiemurat. Ravailin näitä molempiin kierroksiin vähän pidemmällä ohjalla ja sitten käveltiin pitkät välikäynnit.

Tein parit väistöt pituushalkaisijalta uralle ja sinne väliin otin vähän laukkaa. Alkuun taas kevyessä istunnassa jolloin saadaan laukka pyörimään hyvin. Tein parit nostot, jotka olivat vähän löysiä, mutta yksi tosi hyvä nostokin tuli! Laukassa Lamoca oli tosi hyvä, itseasiassa se olikin paras askellaji tällä kertaa. Tein väistöjä myös toiseen suuntaan ja laukkattiin vähän siihenkin suuntaan. Loppuraveissa annoin taas vähän pidempää ohjaa ja Lamoca venytti tosi hyvin eteen-alas.
2 kommenttia: