perjantai 29. heinäkuuta 2016

318. Ratatreenit Bellen kanssa


Kurssin vikana päivänä meillä oli ratatreenit ja esteet olivat noin 60cm korkeudella. Kun rakennettiin esteitä niin osa esteistä vähän hirvitti (kuten sianselkä), pelkäsin sen olevan liian pitkä este Bellelle ja sitten rysähdetään keskelle estettä... Rata meni kuitenkin ihan super hyvin, yhtä kommellusta lukuun ottamatta.

Alkuverkka meillä oli taas kunnon rääkkiverryttely ja epäilin että jaksanko enää esteillä ratsastaa yhtään. Mentiin kevyessä- ja esteistunnassa ravissa ja laukassa siirtymiä ja voltteja. Belle innostui aika paljon ja väläytteli aika näyttävää ravia siellä laukkapätkien välillä!

Meillä oli kaksi verryttely estettä jotka sai tulla kerran ennen rataa, vähän kuin kisoissa. Ekana hypättiin laine jolle tuli hyvä hyppy ja toisena verkka esteenä oli sianselkä jolle tuli kanssa tosi hyvä hyppy. Rata alkoi linjalla, molemmilla esteillä ajauduttiin vasempaan laitaan. Sitten vesieste ja sianselkä joille molemmille hyvät hypyt. Sitten ravilähestymisellä ristikko, jossa vähän huono hyppy jonka seurauksena jäin kaulalle.

Sitten laineelle ihan super hyppy ja vesiesteelle vähän pohjaan. Viimeisenä linja toiseen suuntaan vähän reippaammin ja ekalle esteelle hyvä hyppy, toinen vähän pohjaan. Radann jälkeen ravailtiin vähän loppuraveja ihan pitkällä ohjalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti