keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

314. Lamocan selässä taas

Kuvat c Essi Kuivalainen

Maanantaina menin Lamocalla yli kuukauden tauon jälkeen ja heppa oli siihen nähden todella hyvä ratsastaa! Alkuun oli vähän totuttelemista kun lauantaina olin mennyt pikku-Bellellä. Tein aika simppeleitä tehtäviä ja kuumasta ilmasta johtuen Lamoca oli vähän tahmea. Menin koko tunnin vähän rennommalla tuntumalla ja muutenkin vähän jumppaillen Lamocaa.



Alkuun käveltiin pitkät alkukäynnit ja sitten alkuun käynnissä voltteja ja pysähdyksiä, pysähdykset pyrin tekemään pelkällä painolla. Alkuraveja ravailin myös pitkään ja tein parit väistöt ihan kevyessä ravissa, jotka avasivat tosi hyvin Lamocaa ja ravista tuli paljon letkeämpää. Välikäyntien jälkeen otettiin vielä vähän laukkaa, alkuun menin vähän kevyessä istunnassa että laukka lähtee pyörimään hyvin.

Sitten otin jalustimet kaulalle ja tein pari laukannostoa käynnistä ja laukka-ympyrää. Vaihdoin suuntaa laukanvaihdon kautta ja tein myös yhden volttikahdeksikon laukassa. Tähän suuntaan myös pari ympyrää laukassa jonka jälkeen pitkät loppuravit ja käynnit.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti