sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

316. Erikoisesteitä!

Kurssin toisena päivänä meillä oli erikoisesteitä ja poni yllätti täysin! Osa esteistä oli nimittäin sellaisia mitä Belle ei ollut ikinä(?) ennen hypännyt, mutta poni hyppäsi ne tosi rohkeasti oikean esteponin tavoin. Alkukäynneissä kun käytiin tutustumassa pelottaviin esteisiin Belle käveli päin muuria ja totesi sen olevan vaaraton.

Alkuverkassa käytettiin paljon kevyttä- sekä esteistuntaa joka väsytti ratsastajan ihan kunnolla. Ponilla kumminkin riitti virtaa ja kun laukattiin kaikki samalla pääty-ympyrällä isojen hevosten kanssa ei Belle todellakaan ollut hitan! Ympyrällä mentiin kevyessä-istunnassa vähän pidempää ja rennompaa laukkaa ja perusistunnassa vähän kootumpaa.
Ensimmäisenä esteenä tultiin suhteellisen helppo este jossa ei ollut mitään "ylimääräisiä pelotuksia", vaikka se olikin Bellelle jo ihan esteen kokoinen. En päässyt siihen hyppyyn ihan kunnolla mukaan, joten jäin hypyssä vähän kaulalle. Seuraavaksi tultiin vesieste jossa valuttiin vasempaan laitaan, mutta muuten hyvä hyppy. Sitten tultiin vesieste ja sen perään muuri ja saatiin molemmille hyvät hypyt. Viimeisinä esteinä oli viuhka ja muuri, viuhkalle tuli tosi hyvä hyppy, mutta muurille tultiin pohjaan.
2 kommenttia: