tiistai 26. heinäkuuta 2016

317. Rennon letkeä viikko



Viime viikko mentiin Lamocan kanssa tosi rennosti ja jalka on saanut toipua rauhassa. Kurssin aikana kävin Lamocankin kanssa touhuilemassa, vaikkakin aika oli vähän kortilla. Tiistaina käytiin ihan maastakäsin vähän kävelemässä kun jalka oli taas aika turvonnut. Keskiviikkona jalka oli jo parempi ja menin ilmansatulaa paljon käyntiä ja pari kierrosta ravia ja Outi katsoi miten Lamoca liikkui.



Torstaina jalka oli vielä parempi kuin keskiviikkona ja menin Lamocalla kentälle ilmansatulaa jo päivällä. Lamoca osasi olla tosi hienosti vaikka oltiin ihan kahdestaan kentällä ja toisella kentällä pyöri traktori, vaikka musta "tötterö" meinasikin syödä pienen hevosen. Mentiin paljon käyntiä ja vähän ravia, mutta kuitenkin lisättiin jo ravia keskiviikosta. Perjantaina Lamocalla oli vapaapäivä ja se sai olla koko päivän tarhassa.





Lauantaina menin taas ilman satulaa, paljon käyntiä ja vähän ravia. Ravissa Lamoca oli ainakin lopuksi tosi rento ja sai venyttää kaulaa ihan pitkälle alas. Maanantaina pesin Lamocan ensimmäistä kertaa tänä kesänä, kun aina aiemmin pesun on estänyt jalkojen haavat. Nyt oli sopivan lämmin päivä eikä hepassa yhtäkään haavaa (paitsi turvassa...) joten Lamoca joutui pesulle.






1 kommentti: