keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

313. Lamoca is back!Lamoca on nyt siis tosiaan palannut laitumelta ja olen käynyt sitä jo hoitamassa normaalisti. Laitumelta tuli tuliaisiksi taas iki-ihana imppari... Samassa jalassa jälleen missä oli ennen laitsaakin, mutta onneksi ei nyt niin pahana nimittäin jalka ei ole läheskään niin paksu eikä ole ontunut yhtään (koputtaa puuta). Betadine hauteiden käärimisestä ei sitten päästykkään vielä eroon, mutta jos jotain positiivista niin osaampahan nyt laittaa niitä hauteita vaikka silmät kiinni.


Laitumella Lamocalle pääsi kasvamaan aikamoinen kesätukka ja pitäisikin nyt ehtiä piakkoin jotain sille tekemään. Heti kun on imppari taltutettu ja aikaa ei mene pesarissa koko päivää, niin sitten voidaan keskittyä muihinkin asioihin.

Ostin myös Lamocalle vähän Likittejä, yhden banaanin makuisen pötkön sekä Likit holderin ja siihen täytteen Viiviltä. Lamoca tykkäsi tosi paljon siitä likitistä mikä laitetaan karsinaan roikkumaan ja se leikki sillä vaikka kuinka kauan, välillä pelotti että se hajottaa sen. En jätä sitä kuitenkaan "kokoaikaisesti" sinne karsinaan tai Lamoca ei varmaan muuta tekisikään kuin olisi sen kimpussa."Ai mitennii mun pitäis olla varovaisempi?"


4 kommenttia: