maanantai 1. joulukuuta 2014

59. Hieno Lamoca♥


Eilen oltiin Lamocan kanssa siis koulukisoissa luokassa Helppo C:1 2000. Menin tallille joskus n. 12 aikaan, maksoin lähtömaksun ja hevosvuokran. Katsoin pari ekaa starttia ja menin hakemaan Lamocaa sisälle. Harjasin Lamocan kunnolla ja tein sille häntään letin, sitten mun piti mennä hetkeksi lähetiksi kolmos luokkaan. Kun pääsin sieltä pois menin tekemään Lamocalle sykeröt ja Riina teki Lamocalle otsatukkaan sykerön. Kuvasin Kaislan radan jonka jälkeen menin laittamaan Lamocalle varusteita. Käveltiin ulkona Lamocan kanssa pitkään alkuun pitkin ohjin ja sitten ohjat tuntumalla pysähdyksiä, peruutuksia ja voltteja. Annoin Lamocalle pitkät ohjat ja sitten pian päästiinkin jo maneesiin reippaampaan verryttelyyn.


Maneesissa Lamoca tuntui kokoajan tosi kivalle ja reippaalle, joka johtui varmaan ulkona olleista alkukäynneistä. Maneesissa yksi kierros käyntiä ja sitten ravia vähän kevennellen. Pian istuin jo harjoitus raviin ja tein pysähdyksiä jotka onnistuivat tosi hyvin. Pari laukannostoa molempiin suuntiin ja hetkeksi pitkät ohjat. Ravasin vielä hetken ennen rataa ja sitten olikin jo meidän vuoro!

Rata meni mielestäni tosi hyvin, vaikka mulla ei ollutkaan raippaa matkassa. Tiesin jo ennen rataa ne kohdat jotka ovat meille kaikista vaikeimmat; peruutus ja lävistäjät laukassa. Peruutus meni vinoon joten siitä tuli vitonen ja toisesta laukkalävistäjästä kolmonen, kun Lamoca teki vaihdon.

Korvat hörössä radalle!Laukanvaihto menossa!Mentiin Lamocan kanssa ulos kävelemään radan jälkeen, mutta siellä ei ollut ketään muita joten tulin alas selästä. Lamocaa ei pelottanut yhtään ja se oli tosi kiltti ja rauhallinen vaikka ei ollutkaan ketään heppa kaveria. Kävelin siinä hetken Lamocan kanssa ja sitten mentiin jo talliin missä Lamoca pääsi syömään heinää. Purin sykeröt ja vein varusteet paikalleen.

5 kommenttia:

 1. Toi ei suostu avaamaan tota videoo,ja se väittää että ei voi katsoa tämä on yksityinen video... :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin muokkaamassa jotain asetuksia ja nyt toivottavasti näkyy! :)

   Poista
 2. Nyt näkyy, kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Tää nyt ei liity tähän postauksee, mut mua huvittaa ku puhut Marvasta ponina, ok ponirotu mut se o 162cm :D ja raja o 148cm

  VastaaPoista