tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 9


Hubsin hevosten esittely

Lakarmo "Laku"

Tallin uljas valkoinen keltainen. Lakarmo on Lamocan puoliveli, mutta eivät veljekset kovin paljoa toisiltaan näytä. Hoitaessa Lakarmo saattaa testailla, kavioden nostaminen saattaa olla vaikeaa jos sille päälle sattuu. Lakarmo haluaa myös paljon huomiota ja rupeaa potkimaan karsinansa ovea kun hoidan Lamocaa. Ratsastaessa Lakarmo on hieno kouluhevonen eli Lamocan vastakohta.


Lamoca "Mocca"

Lamoca ei ehkä esittelyä tarvitse mutta laitan tähän pari perus juttua... Lamoca on tosi kiltti, mutta hoitaessa saattaa ottaa vähän hampailla kiinni sekä suitsien laitossa heittää pään pilviin. Ratsastaessa Lamoca on oikea luottoratsu, kaikenmoiset esteet ylittyy ja koulukiemurat kiemurrellaan vaivalloisesti sillä esteet on tämän pojan juttu! Esteillä toki innostuu enemmän tai vähemmän ja kisoissa vielä enemmän. Hubsin parhain♥


Lili II "Lili"

Lili on tallin uusin tulokas sekä tallin korkein hevonen. Lili on Lamocan tarhakaveri ja se on jo tosi kiintynyt Lamocaan. Lamocan lähtiessä tarhasta Lili alkaa yleensä riehumaan ympäri tarhaa, ja tallissa kun Lamoca on lähtenyt tunnille alkaa kamala hirnuminen jokaisesta kolahduksesta. Lili on tosi osaava koulussa sekä esteillä, mutta myös tosi kiltin näköinen mitä olen tunteja katsonut.


Buteka "Marva"

Marva on hassu poni. Hoitaessa perus kiltti mitä nyt satulan laitto vähän neitiä ärsyttää. Toisena päivänä se on rauhallinen löllykkä ja toisena laukataan kaikkea mahdollista karkuun. 


Tusker v. h. burghof "Hoffa"

Hoffa eli pappa ei kamalasti pidä muista hevosista (tai ei ainakaan Lamocasta sillä se se luimii sille aina jos mennään sen karsinan ohi). Hoffa arvostaa rauhallista hoitajaa ja hoitaessa Hoffa on kärttyinen pappa. Hoffalla on iso ravi ja se kuumuu laukannostoista ja esteillä. 


Cavalliini "Liini"

Liini mummo on yksi osaavimmista kouluhevosista, mutta esteitä sillä ei hypätä. Hoitaessa rauhallinen, mutta satulan laitto on mummon mielestä inhottavaa hommaa. Tarhassa Liini viihtyy omissa oloissaan mielummin kuin muiden hevosien lähellä.


Dream Like "Dille"

Dille on innokas tamma esteillä sekä koulussa. Hoitaessa Dille on nykyään rauhallinen ennen se oli aika äreä ja yritti potkia yms. Itse en ole Dillellä ratsastanut, mutta mitä olen kuullut sillä on aika töksähtelevä ravi johon on vaikea istua. 

Marva vas. ja Dille oik. 

Jamilla

Jamilla on vauhdikas suomenhevos tamma. Hoitaessa Jamilla on tosi kiltti ja vähän höpsö. Ratsastaessa vauhtia löytyy, mutta kun Jamillan saa menemään rauhallisesti ja malttamaan näyttää se ihan eri hevoselta.


Karmena "Karme"

Karmena on kiltti tamma, jolla kävin ensimmäisissä kisoissanikin! Hoitaessa Karmena on kiltti, mutta satulanvyön kiristys on inhottavaa puhaa ja kuolaimet on tosi inhottava ottaa suuhun. Ratsastaessa Karmena on kiltti, mutta osaavalla ratsastajalla osaa Karmenakin mennä hienosti. Karmenalla on myös kisattu ennen korkeammissakin esteluokissa.

En löytänyt parempaa kuvaa...
Ps. Tässä oli siis vasta hevoset eli ei poneja, toivottavasti en unohtanut ketään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti