lauantai 6. joulukuuta 2014

66. Talvisia kuvia!

Tänään menin tallille vähän yhdeksän jälkeen ja nappasin Lamocasta tarhassa pari kuvaa. Kamala lumisade hankaloitti aika paljon tarkennusta... Lamoca piehtaroi tarhassa sopivasti ja olikin ihan märkä talliin tullessa. Lamoca meni kymmeltä tunnille ja tasoitin karsinan, lakaisin käytävän ja pesin päitset.

Lamoca tuli yhdeltätoista tunnilta ja annoin sen kuivua tallissa hetken ja mentiin sitten ulos ottamaan jouluisia kuvia (jotka tulevat blogin puolelle vähän myöhemmin) ja talvisia kuvia ilman tonttulakkia. Kävin ottamassa Kaislasta ja Nipastakin kuvia ulkona ja sitten menin auttamaan Lamocaa tunnille kuntoon. Siivosin karsinan ja kupit sekä lakaisin taas käytävän.

Talutin Berryä talutusratsastuksessa ja sen jälkeen pesin Lamocan suitset. Kun Lamoca sai kauransa syötyä mentiin käytävälle ja laitoin sille lumipussit joka jalkaan. Kävin pesarissa huuhtomassa sen jalat ja laitoin kaviorasvat. Harjasin hepan nopeasti käytävällä ja Lamoca pääsi takaisin karsinaan. Siivosin vielä lannat jotka se ehti tehdä karsinaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti