perjantai 5. joulukuuta 2014

64. Uusi ongelma näköpiirissä

Torstaina lista olikin jo tallilla ja onneksi nimeni löytyi Lamocan kohdalta. Laitoin hepan kuntoon ja mentiin maneesiin. Lamoca tuntui heti alkukäynneissä reippaalle ja innokkuus kesti onneksi koko tunnin. Ravissa Lamoca liikkui kerrankin hyvin jo aluksi. Keskityin taas tarkkoihin kulmiin joka teettää välillä ongelmia minulle ja Lamocalle. Tein paljon ympyröitä ja taivutteluita. Siirryttiin käyntiin ja tehtiin jokainen vuorollaan etuosakäännökset ja ravia toiseen suuntaan. Toiseen suuntaan Lamoca tuntui vielä reippaammalta ja sain hidastaa kunnolla. Lamocan kanssa on hyvä juttu jos sen saa innostumaan niin että sitä pitää jopa vähän pidättää.

Jäätiin alas harjoitusraviin ja tehtiin ympyröitä. Lamoca oli aika innokas, mutta sillä on onneksi tosi kiva ravi. Ruvettiin nostamaan pitkän sivun puolesta välistä laukkaa, aluksi nostot oli vähän laiskoja mutta kun Lamoca tajusi idean alkoi se ennakoimaan nostoja. Tein päätyyn laukka ympyröitä ja mahdollisen tarkkoja kulmia. Pari kertaa nousi väärää laukkaa kun Lamoca rupesi innostumaan liikaa. Toiseen suuntaan nostot meni paljon paremmin eikä tullut yhtään väärää laukkaa.

Loppuravit annoin Lamocan mennä pitkällä ohjalla että se sai venyttää kaulaa. Lamoca oli taas kerran niin hieno!♥ Otsikon ongelma viittaa kuvissa siis noihin käsiin. En kestä, mulla on liian pitkät ohjat ja kädet ihan liian korkealla.

Tässä kuvassa näkyy hyvin ongelma käsien kanssa

Samoin tässä...

Hups!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti