keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 17


Pomppis

Pomppivan ponin ratsutila eli pomppis. Oltiin viime kesänä Kaislan kanssa pomppiksessa esteleirillä ja suunnataan ensi kesänäkin sinne esteleirille. Koska olimme esteleirillä meillä oli joka aamu estetunti ja päivällä/illalla koulutunti. Meillä oli ihanan pienet ryhmäkoot tunneilla alkuleiristä neljä ratsastajaa ja loppuleiristä vain kolme ratsastajaa.

Estetunneilla tehtiin paljon erilaisia estetehtäviä, tarkkoja teitä, innareita, korkeita esteitä sekä maastoesteitä. Maastoestetunti oli varmasti koko leirin paras tunti!


Eki: Hui! Nääksä toi varmaan syö meidät... Minä: Et nyt viittis...


Koulutunneilla mentiin vastalaukkaa, askeleen lyhennystä ja pidennystä sekä väistöjä ja muita koulukiemuroita. Kaislan kanssa jätettiin kaksi maastoa väliin ja saatiin kaksi super ihanaa koulutuntia missä oltiin ihan kahdestaan.

Yhdellä leikkitunnilla tehtiin kaikkea mahdollista ja kivaa oli!

Maasto oli reipas 1½ tuntia metsäteitä pitkin.Muutenkin koko aika leirillä oli niiin hauskaa kivojen leiriläisten, heppojen ja Jusun ansiosta! En malta odottaa ensi kesän leiriä, tuttu paikka ja uudet metkut. ;) Tosin leirikasteen voisin jättää väliin. :D

1 kommentti:

  1. Sen kyllä tosissaaki vois jättää välistä... :D

    VastaaPoista