perjantai 8. tammikuuta 2016

254. Irtojuoksutusta


Tällä viikolla Lamoca on pitkästä aikaa päässyt juoksemaan irtona maaneesiin, kun tunnit on peruttu kovan pakkasen takia. Lamocastakin oli tosi kivaa, kun se sai tehdä jotain "spesiaalimpaa" kun ratsastuskoulussa ei kovin useasti heppoja tällä tavalla liikuteta. Otin molempina päivinä (torstai ja perjantai) Lamocasta kuvia ja videoita kun se oli Lakarmon kanssa juoksemassa. Tosin kuvien laatu ei ole kovin hyvä, sillä torstaina kuvasin Hannelen kameralla joka oli tosi vaikea käyttöinen ja tänään minulla oli niin paksut rukkaset että vaihdoin vahingossa vääriin asetuksiin.Torstaina hoidin hepan ihan normaalisti vaikka tunteja ei ollutkaan, pesin lisäksi myös suitset kun oli niin paljon aikaa. Sitten mentiin Lamocan kanssa maneesiin ja heppa juoksi siellä n. 10minuuttia. Lamocalla oli tosi paljon energiaa, ja ne Lakun kanssa veti maaneesia ympäri ihan täysiä! Sen jälkeen hoidin hepan nopeasti ja se sai jäädä rauhassa lepäilemään.

Tänään hoidin taas Lamocan hyvin ja Lamocan takasesta löytyi ikävä yllätys. Oikeassa takajalassa oli haava, ja se ei tiedä hyvää koska Lamoca saa aika helposti impparin... Putsasin haavan ja sitten mentiin taas maneesiin. Lamoca tajusi heti että mitä tapahtuu, sillä se oli heti ihan pörheänä menossa! Tosin tänään ne eivät jaksaneet riehua niin paljon kuin eilen, molemmat kävivät piehtaroimaankin kun ei huvittanut juosta. Tai Lamoca näytti siltä että se olisi halunnut mennä enemmänkin, mutta Lakarmo oli hidasteena. 

Kun tultiin takaisin talliin harjasin taas heppaa pitkään, sillä maneesin hiekka oli tarttunut kunnolla kiinni ja Lamocan turkki jäi siitä vähän "tahmeaksi". Harjoiteltiin vielä paria temppua ja sitten putsasin vielä takasen haavan ennen lähtöä. Lamoca arkoi sitä kun putsasin siitä hiekat ja laitoin haavasprayn ja sitten sitä alkoi kiukuttaa. Sain haavan aika puhtaaksi, nyt pitää vain toivoa että se vain parantuisi ilman mitään imppareita...2 kommenttia:

 1. ihastuin sun blogiin ihan heti, ja liityinkin lukijaksi:)

  mun blogi: pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijaksi :)

   Liityin myös sun blogiin lukijaksi!

   Poista