maanantai 4. tammikuuta 2016

252. Tavoitteet vuodelle 2016

Nyt tammikuun alussa on hyvä miettiä tämän vuoden tavoitteet, sitten ensi vuonna voidaan katsoa toteutuiko mikään niistä. Viime vuonna en tehnyt mitään tavoitteita, koska olin ihan varma siitä että ei ne kuitenkaan toteudu!

Ehkä kaikista tärkein tavoite, hoitaa Lamocaa niin hyvin kuin viime vuonnakin ja kehittää luottamusta. Elikkäs, jäin nyt ainakin väliaikaisesti Lamocan ainoaksi hoitajaksi, mutta haluan silti hoitaa sitä yhtä hyvin kuin edellisinäkin vuosina. Sain nyt kaikki kuusi hoitopäivää omikseni, vaikka kävinhän minä jo aiemminkin sitä hoitamassa niin useasti joten kovin suurta muutosta edelliseen ei tule. Haluan myös parantaa meidän luottamusta, vaikka ei me voida kauhesti mitään luottamus harjoituksia tehdä.Saada Lamoca kulkemaan paremmin ja enemmän oikein päin. Saan Lamocan aina hetkellisesti menemään hyvin, joskus pidemiä ja joskus lyhyempiä pätkiä. Tavoite olisikin että tämän vuoden aikana saadaan vaan noita hyviä pätkiä pidennettyä ja lisättyä.

Siirtyä kisaamaan haastavampia luokkia. Eli kuten jo viime kisoissa mentiin heB niin haluan että jatketaan sillä tasolla ja saadaan myös parempia ratoja ja tuloksia. Myös esteillä siirtyä vähän korkeampiin luokkiin niin että tämän vuoden aikana päästäisiin menemään 70cm luokkia.


Seuramestaruudet 2016. Tämän vuoden seuramestaruuksissa olisi tavoitteena osallistua juniorimestaruuteen niin koulussa kuin esteillä. Tosin esteisiin en silloin osallistu jos ne ovat yli 80cm...

Karsia Lamocan huono käytös joissakin tilanteissa. Silloin kun Lamocalla menee hermot johonkin asiaan, niin se käy tönimään päällään sekä näykkii. Joinakin päivinä tätä ei esiinny ollenkaan, mutta joskus Lamoca on sillä tuulella että sitä ärsyttää kaikki.


Kerjäämisen lopettaminen. Lamoca kerjää tosi paljon, ja jos jossain rapisee joku niin se katsoo heti sinne suuntaan korvat höröllä ja jatkaa tuijottamista (onhan tämä tosi söpöä, sitä en voi kieltää). Sen takia haluan opettaa Lamocalle tämän vuoden aikana "älä kerjää" tempun, jos se vähän auttaisi.

Oppia pari muutakin temppua. Ollaan Lamocan kanssa harjoiteltu paria muutakin temppua, mutta ei kovin aktiivisesti. Eli ylähuulen nosto, tätä Lamoca ei kyllä millään meinaa tajuta. Sekä hali, tämän Lamoca tajuaa jo nyt aika hyvin.Mennä ilmansatulaa mahdollisimman paljon. Haluan parantaa tasapainoani, sillä tällä hetkellä se on oikeasti surkea. Sekä haluan pystyä tekemään samat asiat ilmansatulaa kuin satulalla.

Parantaa omaa asennetta myös muihin hevosiin. Olen jo aika hyvin saanut asennettani parannettua kuluneen vuoden aikana, mutta aina riittää parannettavaa!


Lamoca ei ole oikeasti vapaana, muokkasin vain riimunnarun ja Kreetan käden pois

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti