tiistai 19. tammikuuta 2016

259. Lamocalla ilman satulaa

Torstaina menin Lamocalla, menin ilman satulaa koska oli niin kylmä. Loppujen lopuksi meille molemmille tuli hiki, mutta parempi niin päin. Lamoca oli oikein mukava ratsastaa, tällä kertaa tosi energinen. Ihme kyllä vaikka olin ilman satulaa liikenteessä en pudonnut kertaakaan, vaikka loppuraveissa tasapaino oli koetuksella heppasen ravatessa niin hienosti!

Alkuraveista asti Lamoca liikkui hienosti, ja saatiin kehujakin siitä kun Lamoca meni alkuverkkoihin sopivassa pidemmässä muodossa. Harmillisesti kuvaaja ei ollut vielä silloin paikalla, joten kuvia tästä hienosta heppasesta ei ole. Pidettiin välikäynnit ennen varsinaista tehtävää. Tehtiin joka kulma niin että etujalat pysyvät paikallaan ja takajalat siirtyvät etujalkojen taakse. Minulla meni ihan ohi tämän liikkeen nimi, mutta en ehkä ihan väärin sano jos väitän sen olleen jokin etu- tai takaosakäännös.


Aloitettiin ensin pysähdyksen kautta tekemään näitä ja Lamoca oli alusta asti niissä kiireinen. Kun oltiin tajuttu tehtävän idea tultiin se käynnissä ja muualla ravattiin. Sitten kun tämäkin sujui, tosin meidän tapauksessa aika kehnosti sillä Lamoca tuli kättä vasten, niin nostettiin käännöksen jälkeen laukka käynnistä. Laukka oli aika hyvä, mutta käännökset huonontui koska Lamoca innostui.

Laukassa tein pari volttia, tarkistin vain onko ulkolapa tällä kertaa miten mukana. Lamoca kääntyi aika hyvin, ulkolapa ei karkaillut nyt niin paljon kuin viimeeksi. Laukasta alaspäin siirtymiset olisivat voineet mennä paljon paremmin, sillä heppa tuli niissäkin kättä vasten. Tehtiin sama molemmissa suunnissa, eikä suunnissa ollut sen kummempia eroja. Ravattiin pitkät loppuravit molemmissa suunnissa, ja Lamoca meni niin hienoa ravia että! Tai ainakin aluksi, loppua kohden keskityin enemmän siihen että kestän selässä koska vatsalihakset taisivat pettää.

6 kommenttia:

 1. Taitaa olla kyseessä takaosakäännös, kun etuosakäännöksessä vaihtuu suunta. En kyllä ole sataprosenttisesti tästä varma, mutta omasta mielestä menee noin. Lamoca näyttää kivan rennolta noissa kahdessa viimeisessä kuvassa. Sitten kun saat herraan lisää ryhtiä, niin ai että kuinka kivalta näyttäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :) Ja Lamoca menee nykyään paljon rennommin, siitä sitten pikku hiljaa lisätään ryhtiä :)

   Poista
 2. Joo etuosakäännöshän se. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienen googlailun jälkeen päädyin samaan tulokseen, pitäisi varmaan yrittää opetella näiden liikkeiden nimiä etten ole tunnilla ihan ulalla että mitä pitikään tehdä! :D

   Poista