tiistai 12. tammikuuta 2016

256. I just really love youTein tässä pari päivää sitten uuden videon YouTubeen Lamocasta (video näkyy yllä), ja jos tämän kaltaiset videot teitä kiinnostaa niin tilatkaa mun kanava *linkki* sekä videon *linkki*! En välttämättä jokaista videota tänne blogin puolelle linkkaa, sekä tuntien koostevideot löytyvät sieltä lähes aina ennen itse postausta.

Eilen menin kouluvalkan Lamocalla, siitä tulee postaus parin päivän sisässä. Pakko kumminkin jo tähän hehkuttaa että Lamoca oli oikein hieno, vaikka olin (taas) ihan tönkkö paksuista vaatteista johtuen.

Vanha kuva syksyltä joka on jäänyt jostakin syystä julkaisematta

Lamocan jalan haava näyttää ainakin nyt parantuneen hyvin *koputtaa puuta* ja eilen olikin tosi hyvin aikaa hoitaa heppa kun se ei mennyt muita tunteja kuin sen minun. Laitoin jalkoihin kylmäyssuojat heti tunnin jälkeen kun olin saanut jalat harjattua. Harjoiteltiin ahkerasti ylähuulen nostoa, ja nyt Lamoca alkaa vihdoin vähän tajuamaan ideaa, vaikka käden pitääkin vielä olla tosi lähellä turpaa.

Kupit putsattiin yhdessä, Lamoca oli innokkaana auttamassa! Selvitin hännän ja harjan, Lamocan häntäkin alkaa olemaan jo ehkä hitusen paksumpi. Kun heppa oli vihdoin kuivunut niin sain otettua loimenkin pois ja harjasin sen hyvin, karvaa lähtee jo nyt aika paljon. Sillä aikaa kun siivosin karsinan Lamoca pääsi Lakarmon karsinaan vierailulle (ja pudotti Lakarmon suolakiven...). Sitten heipat hepalle loppunamin kanssa tietysti. ;)

Tämä kuva on otettu viime viikolla, nyt Lamoca nostaa ylähuulen jo paremmin!

4 kommenttia: