torstai 21. tammikuuta 2016

260. Lamoca irtona ja pari ostosta


Maanantaina Lamoca oli päässyt juoksemaan irtona maneesiin ja Hannele oli kilttinä napannut siitä pari kuvaa. Itse olin kotona, koska olin vähän kipeä enkä sitten tallillekkaan päässyt. Kuvista päätellen hepalla oli ollut tosi hauskaa, tai no kelläpä ei olisi jos pääsisi maneesia ympäri rallittamaan.

Keskiviikkona tunnit oltiin taas peruttu, mutta menin tuttuun tapaan hoitamaan Lamocaa. Harjasin ja puunasin hepan oikein puhtaaksi, häntäkin oli ihanan puhdas kun olin pessyt sen tiistaina. Kun olin harjannut Lamocaa lähemmäs kaksi tuntia, niin vietiin Lamoca ja Laku maneesiin juoksemaan. Lamocalla riitti taas vauhtia, ja se esitteli vaikka mitä oikeiden kouluratsujen liikkeitä! Puolikkaat laukkapiruetit ja liitokavioiden lisätty ravi ei teettänyt mitään ongelmaa.


Tätä ravia Lamoca voisi näyttää joskus tunnillakin!Kun toin Lamocan takaisin talliin se sai olla hetken rauhassa, sillä pesin Lamocan satulan. Siivosin karsinan ja hain lisää turvetta. Turve oli tosin ihan jäätynyttä, joten siinä vierähti aika paljon aikaa että sain kottarillisen sitä irti. Sitten karsinassa hakkasin turvepaakut talikolla rikki, ei muuten tullut siinä hommassa kylmä. Harjailin vielä hetken heppasta ja harjoiteltiin temppuja.Ostin Puuilosta pari juttua Lamocalle, korvahupun ja magic brushin. Tai korvahupun ostin jo lähes kuukausi sitten, mutta en ole siitä vielä täällä maininnut. Lamoca "tarvitsi" tummanvihreän korvahupun sen tummanvihreiden satulahuopien seuraksi että saadaan värit mätsäämään. Magic brushkin on kappas kummaa vihreä, ja tämän Lamoca oikeasti tarvitsi, koska sillä ei enää ollut magic brushia. Se eksyi keskiviikkona myös Lamocan suuhun ja sen jälkeen heppa vielä astui sen päälle, joten se on jo nyt aika elämää nähneen näköinen. Korvahuppuhan on vielä tarpeeton, mutta kentälle siirryttäessä pääsee kovaan käyttöön.

Lamicellin tummanvihreä korvahuppu 15.90 Puuilo, vihreä Magic brush 4.99€ Puuilo2 kommenttia:

 1. Heheh, toi vika kuva on niin ihana ❤

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosin sen jälkeen tapahtui jotain ei niin ihanaa! :D

   Poista