tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 1: Lamocan joululahjatoiveet1. Lami-cell New Crystal satulahuopa 45€ Konitori. Haluaisin Lamocalle uuden vähän siistimmän vaaleanvihreän huovan ja tätä huopaa olen kuolannut jo pidemmän aikaa, mutta tuo hinta ei ainakaan tällä hetkellä sovi minun lompakolleni.

2. Lami-cell Basic korvahuppu 20.50€ Börjes kotimäki. Lamoca tarvitsisi siihen uuteen tummanvihreään huopaan sopivan tummanvihreän korvahupun, sillä se vihreä mikä meillä on nyt on liian vaalea ja eihän ne siis sovi yhteen...

3. W-profile fleeceloimi 79€ (+5€ vihreä väri) Konitori. Olisihan se kiva jos Lamocalla olisi kaksi fleeceloimea, että toinen pysyisi vähän siistimmässä käytössä, mutta ostin vasta Lamocalle loimen eikä lompakko tosiaankan anna periksi tuolle loimelle, ehkä joskus.

4. Lami-cell Mirage suojat 55€ Böres kotimäki. Tietysti tarvittaisiin vielä tummanvihreät suojat muiden tummanvihreiden tavaroiden kaveriksi, mutta nämä taitavat jäädä vain haaveeksi.

5. Eskadron riimu Pin Buckle lampaankarvalla 49.90€ Kotieläintarvike. Olen jo pitkään haaveillut lampaankarvariimusta ja tämä eskadronin tummanvihreä sopisi meille ihan täydellisesti! Olisko joku halukas ostamaan tämän Lamocalle?

6. Equiline Mill satulahuopa 108.90€ Jyvässeudun ratsukkotarvike. Eqilinen huopa olisi yksi unelmien täyttymys, sillä sellaisesta olen haaveillut jo kauan värinä vielä vähän tummemman vihreä niin tämä olisi täydellinen, hinta on vain liian suolainen, jälleen.

7. Leikkipallo hevoselle 35.95€ Horze. Lamoca tahtoo tän!!!! Tämä on ihan varmasti Lamocan ykköstoive sillä se tykkää ottaa kaiken suuhun ja leikkiä sillä, tässä pallossa on vielä väritkin kohdillaan!

8. Equiline Larry satulahuopa 125€ Jyvässeudun ratsukkotarvike. Jos minulla olisi enemmän rahaa niin ostaisin tämän huovan ihan varmasti, sillä tämä olisi hieno vaikka mihin käyttöön! Kuten yleensäkkin Equilinen huovissa, hinta on vaan liian kallis, jos joku haluaa ostaa tämän niin otetaan tämä Lamocan kanssa iloisesti vastaan. ;)

9. Hansbo Sport riimunnaru 4.90€ Kotieläintarvike. Tietysti tarvittaisiin noihin päitsiin sopiva riimunnaru, tämä on varmaan ainoa asia tältä listalta johon mulla olisi oikeasti varaa!

10. Horze Christmas poron sarvet 8.95€ Horze. Nämä meidän on kyllä pakko saada jo ennen joulua koska Lamocalle sopisi niin hyvin poron sarvet!

Ja kaikki nuo maksavat yhteensä 581.10€.

PS. Arvostakaa tuota hienoa kuvaa mihin muokkasin nuo kaikki koska mulla meni siihen kolme tuntia, ja meinasin heittää koneen seinään liiankin monta kertaa.. ;)

PPS. En olisi halunnut noita tekstejä tuohon keskelle, mutta ihana blogger ei anna siirtää niitä sivulle, tai muokkaus vaiheessa ne ovat sivulla ja julkaistessa keskellä... En enää ikinä tee tälläistä postausta paitsi jos haluan totaalisen hermoromahduksen, huoh.

2 kommenttia: