torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 3: Faktoja Lamocasta


Kolmannesta luukusta paljastuu faktoja Lamocasta ja yritin kerätä tähän sellaisia joita te ette vielä välttämättä tiedä.

1. Lamoca on oikeasti tosi kova kerjäämään herkkuja. Jos se kuulee vähänkin rapinaa jostain se on ihan pää pystyssä ja korvat tötteröllä ja tuijottaa niin kauan että saa herkun. Sitä ilmettä on vaikea vastustaa, myönnetään...

2. Lamocalla on puoliveli Lakarmo jonka kanssa sillä tulee päivittäin kinaa, mutta silti jos Lakarmo ei ole lähettyvillä on Lamoca vähän hämillään että missä veli on.


3. Lamoca hikoaa aina korvista ja sen korvat on aina ihan märät loppu päivän tuntien jälkeen, tarvitaan Lamocalle sellainen fleece korvahuppu joka kuivaisi korvat!

4. Lamoca sotkee aina heinät karsinaansa koska se on tosi nirso syömään heiniä, kyllä se sitten syö kaiken jos jaksaa, useimmiten ei...

5. Lamoca haistelee Lilin loimia tosi useesti ja sen jälkeen irvistelee, joskus tätä kestää jopa kymmenen minuuttia.


6. Lamoca on oikeasti kaikkien kaveri ja se joutuu aina järkyttyneenä huomaamaan että kaikki ei siitä tykkää vaikka se menisi korvat höröllä niitä tökkäämään.

7. Lamocalla oli paras kaveri nimeltä Marva, mutta Marva valitettavasti myytiin ja Lamoca menetti bestiksensä.


8. Hoitaessa Lamoca osaa tosi hienosti seisoa karsinan ovella vaikka se olisi kokonaan auki, se ei ole ainakaan tähän mennessä karannut kertaakaan. Samalla kun se seisoo siinä niin se tökkii kaikkia ohi kulkevia joskos löytyisi herkkuja.

9. Lamoca pukittelee aina maastossa, moni ei sitä usko sillä Lamoca ei oikeastaan ikinä pukittele kentällä tai maneesissa.

10. Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin Lamoca on myös linssilude ja edustaa joka kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti