tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 15: Lamocan varusteet osa 1


Tämän piti tulla jo eilisessä luukussa, mutta sitten blogger kävikin temppuilemaan eikä suostunut lataamaan kuvia... Mutta siis tässä on Lamocan satula- ja suitsitarvikkeet ja näitän varustepostauksia tulee vielä lisää, tosin kaikki ei välttämättä joulukalenteriin. ja näitä on oikeasti tosi paljon ja kaikista on kuva jos toinenkin. Suurin osa on näistä minun ostamia, kerron kyllä jos ei ole.

Satula- ja suitsitarvikkeetLamocalla on Kiefferin koulupainotteinen yleissatula turvajalustimilla ja nämä jalustinkumit musta-vihreänä, silloin kun otin ne Lamocalle en tiennyt niiden olevan vähän hinnakkaamat vaan otin ne vaan ihan värin perusteella. Plussaa niiden hyvästä muotoilusta ja pidosta! Satula on ollut Lamocalla vähän yli puolitoista vuotta, haikailen vielä sitä oikeaa koulusatulaa... Ja tämä ei tietenkään ole minun ostama.Aika uutena varusteena on Mattesin romaani, tätä olen nyt ahkerasti karstannut monta kertaa viikossa. Ylläolevassa kuvassa näkyy myös Lamocan merkitön satulavyö ja satulavyön pehmuste. Romaanissa ja satulavyön pehmusteessa huomaa kyllä suuren eron kun toinen on aitoa lampaankarvaa ja toinen ei! Nämäkään ei ole minun ostamia, vaan ihan tallilta löydettyjä.

Nämä ovat meidän kisakamat, tosin ne eivät ole olleet käytössä vielä kertaakaan. Satulahuopa on Horse comfortin ja se maksoi 35.90€.  Korvahuppu on hg ja se oli vähän heräte ostos, mutta tulen tarvitsemaan sitä tulevaisuudessa niin ostin sen. Se oli -50% alennuksessa joten se maksoi vain 15€!Ylemmässä kuvassa näkyy vähän muitakin kamoja, mutta siis Lamocan monsteri huopa. Tämä oli ihan ensimmäinen ostamani huopa ja tästä myös alkoi meidän vihreä kerääminen. Tilasin tämän Hööksistä ja hintaa oli n. 30€. Tämä huopa on jo ihan nukkaantunut ja aika kulunut joistakin kohdin, mutta tämä on myös ollut tosi paljon käytössä.Vihreä korvahuppu, tästä näkyy koko kuva monsteri huovan kanssa. Ostettiin tämä Kreetan kanssa puoliksi, koska oli ihan pakko saada myös vihreä korvahuppu. Merkki on euro star ja hintaakin löytyi 40€. Näin tämän ihan sattumalta Horse care cornerissa ja seuraavana päivänä käytiin ostamassa tämä.
Nämä ei nyt ole suitsi eikä satulatarvikkeita, mutta nämä näkyi tuossa yhdessä kuvassa niin esittelen nämäkin tässä. Ostettiin nämäkin Kreetan kanssa puoliksi, sillä hintaa oli 50€. Näissä alkaa olla jo aika paljon hivutusjälkiä, mutta sisäpuolelta nämä ei ole vielä yhtään kuluneet ja tarrat on tosi napakat.
Tämän huovan ostin käytettynä joten hinta oli vain 20€. Vaikka tämä on kouluhuopa niin tämä sopii hyvin Lamocan yleissatulaan, koska ainakin omasta mielestäni tämä on pientä kokoa. Kulumaa on ainakin pohkeen kohdalla ja vähän muuallakin. Merkkihän on siis Glen Gordon, eli ihan laatuhuopa. ;)Tämä huopa on nyt Lamocalla käytössä joten se on vähän likainen. Ostin tämän hevosmessuilta (tai oikeastaan tilasin, heh) ja itse huopa taisi maksaa 20€ ja brodeeraus 15€. Tämäkin on jo aika nukkaantunut, mutta käyttöönhän nämä on ostettu.


Tästä unohdin ottaa kuvan, mutta tämä on Lamicellin ihan perus tummanvihreä estehuopa. Se on ehkä vähän nafti Lamocan satulaan, mutta ei sen reunat kyllä siipien allekkaan jää. Tässä on tosi hyvä hikeä imevä sisäpinta, joten Lamoca ei ole ihan niin hikinen aina tullessaan tunnilta. Tämä maksoi 20€, koska oli alennuksessa ja ostettiin tämä Kreetan kanssa.
Lamocalla on jotkut merkittömät suitset messinkisillä soljilla, ja ne ovat olleet sillä tosi pitkään ainakin koko sen ajan kun se on hubsilla ollut. Ei niissä kyllä mitään valittamista ole, ne ovat hyvässä kunnossa sillä pesen ja rasvaan niitä usein. Niissä on kuolaimina paksut nivelet ja tällä hetkellä otsapanta on tuo Hihsistä ostamani Manskin timanttiotsapanta. Tuo otsapanta yllätti minut positiivisesti sillä ajattelin sen olevan tosi huonolaatuinen sillä hinta oli vain 20€, mutta siitä ei ole vielä lähtenyt yhtäkään timanttia! Suitset ja kuolaimet eivät ole minun, mutta otsapanta on.

Lamocalla on myös kaksi muuta otsapantaa, tuon kultaisen sain Tiiulta ja se on Lamocalla aina kesäisin korvahupun kanssa. Tuon toisen ostin viime vuonna Lamocallle synttäri/joululahjaksi ja se masoi 20€ alennuksessa, siitä on irronnut jo kolme timanttia eli ei se kovin laadukas ollut. Se on aina välillä käytössä Lamocalla, mutta ei kovin usein sillä en kamalasti pidä sen ulkonäöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti