lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 5: Kysymyspostaus


Kysymyksiä tuli harmillisesti tosi vähän, mutta teen silti tälläisen pienen kysymyspostauksen niistä, kiitos Emppu ja Suvi kysymyksistä.

Parhaat tallikaverit?

En tallilla hirveästi ole kenenkään kanssa kun hoidan enimmäkseen Lamocaa, mutta varmaan Kaisla, Kreetta, Emppu, Riina ja Hannele on ne joiden kanssa eniten tulee vietettyä aikaa.

Parhaat puolet Lamocassa?

Kaikki. Lamoca on oikeastaan aina niin ihana että vaikea keksiä tähän jotain ettei tästä tulisi kilometrin mittaista, mutta sanotaan ainakin yhtenä puolena sen uteliaisuus.

Entä huonot?

Lamocalla on tosin yksi huono puoli, jos sille antaa herkkuja niin se käy kerjäämään eikä enään millään haluaisi keskittyä mihinkään muuhun. Mutta toisaalta herkuilla saa kiinnitettyä sen huomion jos tapahtuu jotain jännittävää niin silloin Lamoca unohtaa sen ja keskittyy vain herkkuihin, eli ei se täysin huono puoli ole!


Tavoitteet ratsastuksessa vuodelle 2016?

Saada oma istunta paremmaksi eli kädet ylemmäs, kantapäät alas, katse ylös ja lista vaan jatkuu... Sekä saada Lamoca liikkumaan paremmin pohkeen edessä sekä vähän pyöreämpänä muulloinkin kuin vasta ihan lopputunnista. Saada oma rimakauhu pois esteillä ja siirtyä kilpailemaan heB luokkia koulussa ja esteilläkin mahdollisesti 70cm.

Lempi väri?

Varmaan sanomattakin selvää, vihreä!


Lempiruoka?

Nugetit ja ranskalaiset.

Miksi Mocca on paras?

Koska se on Mocca.

Miksi aloitit bloggaamisen?

Halusin saada jonnekkin kirjoitettua kaikkea mitä touhillaan Lamocan kanssa että voin lukea niitä itse myöhemmin.

Minkä ikäisenä aloitit ratsastuksen?

Aloitin ratsastuksen kun menin kuudennelle luokalle, eli 11-12 vuotiaana.


Kuvaile itseäsi ratsastajana.

En oikeasti osaa vastata tähän kysymykseen, varmaankin säheltäjä.

Oletko aamu- vai iltaihminen?

Ilta, aamuisin en jaksa tehdä mitään, paitsi jos puhe on tallille lähdöstä.

Esteet ratana vai yksittäisenä?

Ratana, koska silloin en kerää niin paljoa paineita tietystä esteestä ja vähän isommatkin esteet ylittyvät huomaamatta.


Oletko enemmän este- vai kouluratsastaja?

Koulu, tosin vuosi tai pari sitten olisin väittänyt kiven kovaan olevani esteratsastaja, mutta niin se vaan mieli muuttuu.

Mielipide kilparatsastuksesta.

Jos puhutaan ihan siitä "kunnon" kisaamisesta, niin se on mielestäni ihan hyvä asia jos hevonen hoidetaan hyvin ja se on terve, mutta jos hevonen ei oikeasti nauti kisoissa kiertämistä joka viikko tai se on kipeä niin koko kilparatsastus voisi loppua heidän osaltaan. En vain itse voisi kuvitella itseäni kisaamaan kunnolla, olisin mielummin maastossa kuin vaikka HIHSissä kisaamassa...

Onko Lamoca unelmiesi hevonen, jonka haluat itsellesi?

On, en edes haluaisi ketään muuta hevosta kuin Lamocan. Jos saisin valita Lamocan ja pyhää yrjöä menevän kouluhevosen välillä, valitsisin epäröimättä Lamocan. Lamoca on minulle se elämän hevonen josta en haluasi ikinä luopua, ihan varmana.


Kuinka usein käyt tallilla viikossa?

Kuudesti, mutta jos on jotain kisoja tai valmennuksia niin silloin seitsemän kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti