keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 9: Lamocan kaverit


Lamocalla on paljon kavereita ja tähän luukkuun keräsin kuvia Lamocasta sen kavereiden kanssa ja kerron vähän niistä.

Lamocan ensimmäinen kaveri on sen puoliveli Lakarmo, Laku on myös Lamocan tarhakaveri. Tarhassa niille tulee aina vähän tappeluita, mutta loppujen lopuksi Lamoca ei osaisi elää ilman Lakarmoa sillä ne ovat olleet kohta jo 16 vuotta yhdessä.


Tässä Lamoca kurkistelee Lakun selän takanta


Oli vaikea löytää hyviä kuvia näistä kahdesta, sillä useimmiten kuvista tulee tälläisiä...

Ninnu on yksi Lamocan parhaista kavereista tällä hetkellä ja Lamoca haluaisi aina jäädä Ninnun karsinan kohdalle haistelemaan sen kanssa. Harmillisesti Ninnu muuttaa kohta hetkeksi pois hubsilta varsomaan, mutta palaa kyllä takaisin, onneksi.Lamoca sai yhden syksyn ja osan talven ajaksi tarhakaverikseen ison kimon tamman Lilin ja niistä tuli silloin tosi läheisiä, ainakin Lamocasta tuli Lilille niin tärkeä että jos Lamocaa ei ollut näköpiirissä niin se sai jonkun kohtauksen... Sitten Lili vaihdettiin toiseen tarhaan koska siitä tuli liian villi Lamocan kanssa. Lili on edelleen Lamocan karsina naapuri, mutta eivät ne enää niin hyviä kavereita ole kuin ennen.

Tästä kaksikosta taas sai aina hyviä kuvia, sillä ne olivat kuin liimautuneet toisiinsa
Lamocan yksi kavereista on Karmena, ne olivat viikon tarhakavereita ja niistä tuli Marvan kanssa super kolmikko. Sen jälkeen ne valitettavasti siirrettiin kaikki eri tarhoihin...
Lamocan ylivoimainen bestis oli Marva, ne viettivät kaksi viikkoa laitsalla ihan kahdestaan kun muut eivät halunneet olla niiden kanssa ja sen jälkeen ne saivat olla vielä viikon tarhakavereita. Marva muutti pois hubsilta, ja Lamoca menetti bestiksensä.
Lamocalla oli yhdessä vaiheessa tarhakaverina suloinen poniruuna Kimmu, mutta nyt Kimmu on jo parin vuoden ajan asunut toisella tallilla. (Kimmu kuvat on c Viivi Vanhanen)Lamocalla oli myös toinen poni kaveri Tivano. Tivano asustaa kyllä hubsilla, mutta se ei enää tykkää Lamocasta joten ne eivät ole enää kavereita. Tivano vain luimii Lamocalle ja Lamoca ihmettelee miksei Tivano enää tykkää siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti