sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 13: Lamocan synttärit


Kuten myös viime vuonna luukku 13 on omistettu Lamocan synttäreille. "Vietettiin" jo eilen tämän herran synttäreitä vaikka ne olisivat oikeasti tänään, mutta talli on suljettu aina sunnuntaisin. Lamoca on syntynyt 13.12.1999, joten tuottaa aina vähän hankaluuksia kun jotkut kysyvät kuinka vanha se on, sillä vaikka hevoset täyttää aina vuoden vaihteessa niin Lamoca on silloin oikeasti kumminkin lähes vuoden nuorempi. Itse ajattelen niin että Lamoca täytti vasta nyt 16-vuotta.

Tänään Lamoca saa viettää rauhassa syntymäpäiväänsä heppakavereidensa kanssa, mutta kerron teille nyt mitä tehtiin eilen. Aamulla Lamoca sai olla hetken tarhassa ja sitten tuttuun tapaan laitettiin Lamoca kuntoon Kreetan estevalkkatunnille. Sitten Lamoca sai hetken hengähtää karsinassa ja laitoin sen kuntoon kahdentoista tunnille. Siivosin karsinan ja koristelin Lamocan karsinan edustaa vähän jouluisemmaksi.

Lamoca ihmettelee koristeita

Kun Lamoca tuli tunnilta purin sen ja laitoin loimen päälle. Karstasin Lamocan vyöhön tulevan pehmusteen sekä romaanin. Selvitin häntää ja harjasin jalat kunnolla, mutta sitten Lamoca joutui taas tunnille kahdelta. Autoin ratsastajaa laittamaan Lamocan kuntoon ja Lamocan ollessa tunnilla koristeltiin Kreetan kanssa Lamocan karsinan edusta ihan kunnolla. Ostettiin Lamocalle synttäri lahjaksi sellainen likit paketti jossa on kolme niitä nuolupatukoita ja kaksi pussia nameja.

Sitten kun Lamoca tuli takaisin talliin niin taas loimi päälle ja jalkojen harjaus. Sitten heppa sai jäädä ihan rauhassa syömään päiväruokiaan. Pesin Lamocan suitset ja sitten menin takaisin hepan luokse. Vaihdoin sille kuivan loimen, kun edellinen oli jo aivan märkä. Avattiin Lamocan kanssa sen lahja ja se oli ihan innoissaan kun sieltä paljastui likittejä! Makuina oli kirsikka, omena ja porkkana, harmillisesti ei banaania, mutta kyllä Lamoca noistakin tykkää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti