maanantai 30. marraskuuta 2015

223. Puomeja ja Tivanolla tuuppailut

Torstaina 19.11 menin Lamocalla puomeja ja menestys oli vähän vaihtelevaa. Lamoca oli välillä pohkeen takana ja välillä taas vauhti kiihtyi liiaksi eikä pidätteet menneet läpi. En myöskään itse keskittynyt tarpeeksi sillä minulle itselleni tuli semmoinen olo että kauhea kiire vain päästä tekemään tehtävää jolloi valmistelu jäi huonoksi ja aloitettiin jo liian pitkässä laukassa ja sen takia askel ei taas sopinut puomeille.

Aloitettiin jo alkuverkassa tulemaan puomeja jotka olivat keski ympyrällä kevyessä istunnassa. Itselläni oli taas vähän ongelmia kevyessä istunnassa koska jalkani lähtevät aina liian taakse ja tasapaino häviää. Tämä meni kuitenkin ihan ok, en tosin saanut sisäpohjetta tarpeeksi hyvin läpi joten Lamoca puski vähän puomien sisäreunaan. Kun oltiin tultu ravissa molempiin suuntiin tultiin laukassa.
Se meni paremmin kuin ravissa, mutta välillä puomi jäi etu- tai takajalkojen väliin. Kerran Lamoca vaihtoi laukan puomilla kun asetin vahingossa ulos, mutta korjasin laukan seuraavalla puomilla. Kun oltiin tultu laukassa paristi niin Lamocalla alkoi vauhti vähän kiihtymään enkä meinannut saada pidätteitä läpi kuin en aluksi uskaltanut tehdä kunnon pidätettä.

Sitten puomien toinen pää nostettiin ilmaan ja tultiin vielä näin kolme kertaa molempiin suuntiin. Nämä meni paremmin kuin "pelkät" puomit, vaikka välillä en saanut pidätteitä läpi ja laukka oli ihan liian pitkä. Tai tein liian ison pidätteen ja en pitänyt pohkeita kiinni niin laukka putosi raville. Saatiin kuitenkin hyviä ympyröitä ja tämä oli todella hyödyllinen tehtävä laukka-askeleen muunteluun. Loppuraveissa Lamoca oli oikeasti tosi hieno ja venytti tosi hyvin pyöreänä ja ravasi tosi hyvin eteen!

Maanantain valkassa palasin taas Tivanon selkään ja minulle jäi tunnista vähän sekalaiset fiilikset, sillä oli tosi hyviä pätkiä, mutta myös tosi huonoja pätkiä. Laukassa tuli aina pari tosi hyvää askelta ja sitten taas monta tosi huonoa, ravissa ja käynnissä sama juttu. Käynnissä tuli ehkä eniten hyviä askelia ainakin lopuksi.

Tunnilla ei tehty paljon mitään ihmeellistä, lähinnä vain taivuteltiin heppoja ja se osoittautui meidän kohdalla yllättävän hankalaksi. Poni tuli aika pahasti sisäpohjetta vasten enkä oikeastaan koko tunnilla saanut sitä tarpeeksi hyvin läpi. Pidätteetkään eivät meinanneet mennä läpi, mutta lopputunnista taas saatiin tosi hyviä pätkiä. Pitkästä aikaa en oikeasti osaa sanoa menikö hyvin vai huonosti. Tunnin jälkeen olin ehdottomasti sitä mieltä että huonosti mutta nyt myöhemmin ajateltuna mukana oli myös parhaita pätkiä mitä ollaan saatu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti