perjantai 13. marraskuuta 2015

216. Viides sija!!


Oltiin Lamocan kanssa estekisoissa 1.11 ja luokkana mentiin se tuttu ja turvallinen 60cm. Ensi kisoissa voitaisiin kyllä mennä vähän isompaan luokkaan (jos tulee 70cm), sillä 60cm alkaa tuntua jo vähän pienelle. Arvostelu oli 367.2, eli puhtaan radan jälkeen saa uuden äänimerkin uusintaan.

Tallille menin jo kolmeen ja harjasin Lamocan kunnolla puhtaaksi ennen radan opettelua. Menin opettelemaan rataa, siinä oli pari hassua kohtaa, mutta sitten selvisi että yksi este tullaankin toisesta suunnasta. Kun olin kävellyt radan moneen otteeseen menin jatkamaan Lamocan puunausta ja sitten kuten yleensä Lamoca kauhealla kiireellä kuntoon kun unohduin taas harjailemaan sitä liian pitkäksi aikaan. Lamoca meni ennen minua yhden ristikko luokan, heti kun Lamoca tuli pois radalta hain heppasen ja mentiin ulos verkkailemaan.Ulkona kävelin pitkään ja ravailin molempiin suuntiin melko pitkillä ohjilla. Sitten päästiin maneesiin esteverkkaan, maneesissa Lamoca ei enää liikkunut läheskään niin hyvin ja sitä sai melkein potkia eteen päin. Ekan hypyn tulin ravissa ja kuten arvasin hypystä tuli tosi löysä. Tulin esteen vielä kerran laukassa siihen suuntaan ja toiseen suuntaan kaksi kertaa laukassa.

Lähdettiin heti luokan alussa kolmansina, joten kauaa ei tarvinnut odotella. Perus radalla otin kaikki tiet varman päälle ja mentiin ihan rauhallisessa tahdissa, ettei mikään puomi vaan putoa. Uusinnassa kaasutin vähän enemmän, mutta tein vähän liian isot tiet joillekkin esteille. Aikaa kului varsinkin ennen 12 estettä kun Lamoca jäi ristilaukalle eikä meinannut millään kääntyä. Aika riitti kuitenkin viidenteen sijaan, perusradan aika oli 59.68 ja uusinnan 30.01. Hävittiin vain vähän yli kaksi sekuntia voittajalle, joten oli aika tiukka kilpailu!

Päästiin Lamocan kanssa kunniakierrokselle kun hain sen nopeasti toiselta ratsastajalta joka meni sillä vielä minun jälkeen 60cm. Saatiin keltainen ruusuke, ja Lamoca sai paljon taputuksia! Loppuverkkasin vielä Lamocan ulkokentällä, vähän loppuraveja ja loppukäynnit selästä sekä maasta. Kylmäsin jalat hyvin sekä laitoin linimentit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti