sunnuntai 15. marraskuuta 2015

217. Viime aikojen tapahtumatNyt taas pitkästä aikaa ihan perus kuulumisia ja paljon julkaisemattomia kuvia, mun on oikeasti jo pitkän aikaa pitänyt tulla kirjoittamaan tämä postaus, mutta aika ei millään riitä. Ensinäkin Lamoca sai HIHSistä uudet Eskadronin ruskeat suojat etu- ja takajalkoihin sillä Lamocan entiset suojat eivät meinanneet kestää jalassa. Niistä olenkin nyt ahkerasti pitänyt huolta ja pesen ne nyt lähes joka viikko niin lika ei pääse pinttymään.

Lamoca ei oikeasti saa tulla noin pitkälle ulos karsinasta, pyysin sitä tulemaan vähän pidemmälle että saan paremman kuvan suojistaLamocaa olen myös hoitanut ahkerasti joka päivä, jalat pitää pestä lähes joka toinen päivä koska maneesissa ne menee heti ihan likaiseksi, harjaamallakaan ei saa jalkoja kunnolla puhtaaksi. Vaikka Lamocalla on ihan kamalan paksu turkki (se tulee lähes aina tunneilta ihan hiestä märkänä), sen karva on silti tosi "hyvän laatuista" ja kiiltää paljon! Ahkeran harjaamisen tulos siis.
Lamoca sai myös uuden mattesin romaanin, tai ei se ihan uusi ole mutta uusi Lamocalle. Se on paljon parempi kuin Lamocan entinen ihan littana romaani. Pesin ja rasvasin myös Lamocan satulan viime lauantaina, kun Lamoca oli vielä tarhassa, sekä tuttuun tapaan pesin suitset tuntien jälkeen. Kun hain heppasen tarhasta se tuli höristen vastaan, maailman ihanin!Tallissa hoitaessa Lamoca osaa nykyään olla tosi hyvin vaikka karsinan ovi olisi kokonaan auki ja harjaan sitä samalla kun se seurailee tallin menoa. Jos Lamoca on ollut tosi touhukkaalla päällä olen laittanut oveen narun hätävaraksi. Siistin myös harjan pari viikkoa sitten kun se oli taas kasvanut liiaksi. Lamoca on nyt myös näyttänyt monenlaisia irvistyksiä kun Lilin loimissa on ollut jokin hassu haju! Isänpäivänä kävin taluttamassa Lamocaa isänpäivä ratsastuksessa, Lamoca oli tosi hienosti, mitä nyt yhdessä kohtaa vähän riehaantui..


Eipä tässä enään oikein mitään muuta, Lamoca on ollut oma ihana itsensä ja se saa jaksamaan joka ilta pimeässä pyöräilemään sen luokse, enhän mä halua kotiin jäädä jos on mahdollisuus mennä hoitamaan Lamocaa.

Ostin meille koulukisoja varten valkoisen timanttikorvahupun sekä huovan, korvahuppu
15€ uk koskimies ja satulahuopa 35.90 puuilo

4 kommenttia: