torstai 5. marraskuuta 2015

213. Estetreenit Lamocan kanssaViime viikon torstaina pääsin parin viikon tauon jälkeen vihdoin Lamocan selkään, tällä kertaa esteiden parissa. Lamoca tuntui aluksi tosi isolle ja nopealle Ricon ja Tivanon jälkeen, mutta silti tosi "kotoisalle".

Aloitettiin ihan perus käynti- ja raviverkoilla, kun oltiin hetki ravailtu alettiin tekemään esteiden ympärille voltteja. Lamoca tuli vähän ulkoapuja vasten, mutta säilytti kuitenkin ravin hyvin yllä. Kun oltiin tehty voltit molempiin suuntiin tultiin toisella pitkällä sivulla olevat puomit, ensimmäinen puomi ravissa ja sen jälkeen laukannosto ja toinen puomi laukassa. Saatiin askel sopimaan joka kerralla laukka puomille, kerran Lamoca nosti väärän laukan mutta tein puomin jälkeen vaihdon.

Tultiin toiseen suuntaan sama ja Lamoca alkoi jo innostumaan laukasta. Se yritti lähteä ennen aikojaan laukkaan, mutta pysyi silti kuulolla. Tähän suuntaan tehtiin päätyyn myös laukka voltti puomin yli, ja itsekkin hämmästyin siitä miten hyvin meni! Lamoca kokosi hyvin laukkaa vähän lyhyemmäksi ja kääntyi tosi helposti pienelle tielle kun yleensä se ei millään haluaisi tehdä laukassa voltteja. Voltilla olevalle puomille askel osui melkein aina, paristi jäi etu- tai takajalkojen väliin.
Aloitettiin hyppämään ristkko-pysty linjalla, ensin ristikko ravissa ja sitten viisi (?) laukka-askelta ja pieni pysty. Tultiin se kolme kertaa kaikki muut kerrat meni hyvin, paitsi vikalla kerralla tultiin pystyllä ihan juureen. Sitten Anne nosti vähän esteitä ja tultiin linja toiseen suuntaan kerran, siinä tultiin jälkimmäiselle pystylle taas ihan juureen. Lopuksi tultiin vielä seitsemän esteen rata vielä vähän korotetuilla esteillä.

Rata alkoi pysty-pysty linjalla jossa saatiin molemmille hyvät hypyt, sitten tultiin kaarevalla linjalla kaksi pystyä joista ensimmäiselle lähdettiin aika kaukaa ja toinen tultiin taas juureen. Sitten vielä sama linja kuin alussa mutta toiseen suuntaan, eka hyppy hyvin mutta toinen vähän juureen. Rata meni pääosin hyvin, yhtä hyppyä lukuun ottamatta. Se mikä tultiin ihan juureen oli minun oma moka, sillä Lamoca olisi hypännyt sen kauempaa jos olisin pitänyt pohkeet kiinni, mutta olin vielä vähän hämilläni edellisen esteen isommasta hypystä... Ravailtiin vielä loppuravit joissa Lamoca oli jälleen tosi hieno ja sai venyttää eteen alas,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti