tiistai 24. marraskuuta 2015

221. Onnistuneet väistötTorstai 12.11 olleella tunnilla tehtiin Lamocan kanssa meidän onnistuneimmat väistöt ikinä!! Yleensä meidän väistöt Lamocan kanssa menee vain tappeluksi, mutta nyt se tunne kun se oikeasti väisti hyvin ja saatiin paljon kehuja, hieno heppa.

Aloitettiin tunti ihan perus alkuverkoilla ja Lamoca sai tuttuun tapaan mennä vähän pidemmällä ohjalla. Ravailtiin molempiin suuntiin ja sen jälkeen istuttiin harjoitusraviin ja tehtiin ravista pysähdyksiä ja takaisin raviin. Alkuun ei oikein onnistunut, sillä Lamoca tuli kättä vasten pysähdyksissä, kuten aina... Pikku hiljaa alettiin saamaan suoraan seis ja suoraan takaisin raviin. Tällä kertaa oikeasti tunsin kuinka Lamocan takajalat lähtivät lennokkaasti raviin.Tehtiin toiseenkin suuntaan pysähdyksiä, ja siihen suuntaan tuli yllättäen huonompia suorituksia. Luultavasti koska Lamocalla alkoi mennä hermot kun se joutui koko ajan pysähtyä ja lähteä takaisin raviin. Sitten tehtiin lyhyille sivuille pohkeenväistöä niin että väistätettiin takaosaa sisälle. Ja Lamoca oikeasti väisti niin hienosti, olin pakahtua ylpeydestä! Välillä Lamoca oli vähän liian innokkaana menossa että pidätteet ei menneet läpi, mutta lähes joka kerralla saatiin hyvä väistö.

Pian lisättiin tehtävään että pitkät sivut mentiin laukassa ja lyhyille sivuille väistöä ravissa. Laukannostoista saatiin oikeasti teräviä ja Lamoca alkoi menemään laukassa tosi hienosti. Väistöt huononivat vähän kun lisättiin laukka sillä Lamoca ei olisi millään jaksanut keskittyä vaan laukata. Tehtiin toiseen suuntaan myös samalla tavalla väistöt ja laukat, mutta mentiin pari kierrosta ravissa niin että väistätettiin takaosaa sisälle. Kun tajusin mitä tehdä saatiin tosi hyviä pätkiä ja Lamoca teki hienosti mitä pyysinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti