tiistai 31. maaliskuuta 2015

129. Lauantain hoitamisetLauantaina aamulla paistoi kivasti aurinko ja sain kivoja kuviakin napattua Lamocasta, mutta iltapäivällä satoi jo vettä. Sillon Lamoca oli onneksi kuivassa tallissa syömässä heinää! Laitettiin Lamoca taas Kreetan kanssa yhdessä kuntoon estevalkka tunnille, Lamocan ollessa tunnilla siivosin sen karsinan ja tarhaa.

Kun Lamoca tuli tunnilta purettiin heppa ja jäin hoitamaan Lamocaa. Lamoca ei tajunnut että Laku oli tunnilla, joten tallissa se oli ihan hädissään ja hirnui kamalasti. Lakun tullessa takaisin se onneksi rauhoittui! Harjasin Lamocan taas kunnolla ja muutenkin kiillotin koko hepan.


Laitoin Lamocan kuntoon kahden tunnille ja autoin ratsastajan selkään. Siivosin taas karsinan ja sitten jaettiin päiväheinät Kaislan kanssa. Putsasin vielä nopeasti kupit ennen kuin Lamoca tulee takaisin tunnilta. Purettiin Lamoca Kreetan kanssa ja laitettiin sille kylmäyssuojat takasiin. Menin pesemään Lamocan suitset, mutta kävin siinä välissä nopeasti ottamassa kylmäyssuojat pois jaloista.

Laitoin linimentit jalkoihin ja sitten Lamoca rokotettiin, Pesin suitset loppuun ja kävin sanomassa heipat hepalle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti