tiistai 24. maaliskuuta 2015

126. Lisää keväisiä kuvia


Lauantaina Lamoca ei mennytkään estevalkka tunnille, joten se sai olla tarhassa tunnin pidempään. Lamoca meni tunnille yhdeltätoista ja hain sen tarhasta 20 yli kymmenen, koska halusin ehtiä harjata sen kunnolla ennen tunnille menoa. Loppujen lopuksi kiirehän siinä tuli, enkä ehtinyt saada Lamocaa kunnolla puhtaaksi. Autoin ratsastajan selkään, ja siivosin karsinan ja kupit.

Kun Lamoca tuli tunnilta jatkoin sen harjaamista, mutta siitä lähti niin paljon karvaa että siitä ei vain saanut puhtaan näköistä. Harjasin suojat puhtaaksi ja venyteltiin Lamocan kanssa, sitten jatoin taas hepan harjailua. Laitoin Lamocan ratsastajan kanssa kuntoon yhden tunnille, ja siivosin taas karsinan puhtaaksi. Tunnin jälkeen suunnattiin Lamocan kanssa pesariin ja pesin sen jalat shamppoolla. Kuivasin jalat ja laitoin kaviorasvaa ja vein Mocan takaisin karsinaan. Hain kylmäyssuojat pakastimesta ja laitoin ne takasiin.
Hetken aikaa rapsuttelin ja paijailin heppaa, sitten menin purkamaan Lamocan suitset pesua varten. Kävin vaihtamassa kylmäyssuojat etusiin ja laittamassa takasiin linimentit. Sitten menin pesemään ja rasvaamaan suitset. Pesin myös satulan sekä rasvasin vastinhihnat ja jalustinhihnat. Tässä vaiheessa tajusin unohtaneeni kylmäyssuojat Lamocan jalkoihin ja kiiruhdin ottamaan ne pois... :D

Harjasin satulavyön ja karstasin karvat, kun annoin Lamocan syödä rauhassa. Menin ottamaan Lamocalta loimen pois ja harjasin vielä karvat suoriksi. Vielä tähän loppuun voisin sanoa että kylmäyssuojat olen todennut tosi hyviksi, nesteet lähtee superhyvin jaloista ja ei tarvitse viettää paljoa aikaa pesarissa!


2 kommenttia:

 1. Ihana postaus!
  Teetkö youtubee videot tietokoneella vai puhelimella ja millä sovelluksella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Teen videot koneella ihan sillä youtuben muokkausohjelmalla :)

   Poista