maanantai 2. maaliskuuta 2015

119. Hipolla


Perjantaina minulla oli rästitunti kuudelta ja menin pitkästä aikaa Rionalla, tutummin Ripa tai Hippo. Meillä oli aika itsenäinen alkuverkka ja käynnissä aloitin perus pysähdyksillä ja volteilla. Ravissa sain ratsastaa ponia paljon eteen, ja se tuntui tosi laiskalle kun olin mennyt lähiaikoina vain Lamocalla. Tein voltteja että saisin ponia edes vähän asettumaan ja taipumaan, sillä se oli tosi kankea ja jäykkä. Tein ravissa pitkille sivuille parit pätkät avoa, ja ne meni tosi hyvin!

Välikäyntien kävelyjen jälkeen, tehtiin toiselle pitkälle sivulle väistöä käynnissä. Ensin uralta poispäin kohti pituushalkaisijaa ja sitten takaisin uralle. Meillä oli ongelmana saada etuosa johtamaan, mutta olin kuitenkin suht tyytyväinen väistöihin. Ihme kyllä, uralle väistäminen oli meille vaikeampaa!


Pian aloitettiin tekemään laukannostoja käynnistä. Ekat nostot eivät onnistuneet ja poni tarjosi ravia, mutta se oli oma virheeni kun ohjat eivät olleet hyvin tuntumalla koko noston ajan. Pikku hiljaa tajusin nostojen idean ja saatiin pari super hyvää nostoa! Toiseen suuntaan alkoi heti paremmin, tosin laukan ylläpitäminen oli tähän suuntaan hankalampi. Siitäkin selvittiin ja poni olikin oikein mukava. Oli kiva taas pitkästä aikaa mennä Ripalla, kun viime kerrasta olikin jo aikaa!

Kuvissa on hieman huono laatu, sillä mulla ei yksinkertaisesti ole aikaa kuvien muokkaamiseen. Kaikki koulu jutut ja tallilla käynti vie niin paljon aikaa. Ehkä näillä nyt pärjätään... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti