lauantai 14. maaliskuuta 2015

122. Koulusta puomeihinTorstaina menin taas pienen tauon jälkeen Lamocalla ja meidän oli tarkoitus mennä pientä estetehtävää, mutta mentiinkin vain puomeja. Jalustimet on aika lyhyet, kun olin varautunut hyppäämään.

Käveltiin melko pitkät alkukäynnit, maneesi oltiin vasta lanattu joten se oli tosi upottavaa ja Lamoca ei olisi tahtonut liikkua reippaasti eteen päin. Otettiin ohjat tuntumalle ja tein parit pysähdykset ja voltit käynnissä. Lähdettiin ravailemaan ja annoin Lamocan venyttää kaulaa alas niin sen saa vertymään paremmin. Vaihdettiin suuntaa ja aloin pikku hiljaa keräilemään ohjia enemmän käteen.Ravissa tein tempon muutoksia, välillä hidasta ja lyhyttä ravia ja välillä taas kunnolla eteen isoin askelin. Ihme kyllä, hidas tempo oli tällä kertaa helpompi, varmaan pohjasta johtuen kun siinä oli raskaampi mennä. Käveltiin välikäynnit ja tultiin kaikki yhteiselle pääty-ympyrälle, josta sai yksitellen lähteä toiselle ympyrälle jossa oli neljä puomia laukassa. Eka kerta meni meillä vähän hutiloiden, sillä lähdin tehtävään puolipitkillä ohjilla ja mentiin liian lujaa joten askeleet eivät sopineet puomeille. Puomien välit olivat siis lyhyitä ja niissä oli tarkoituksena koota laukkaa.

Tultiin vielä toisen kerran ja nyt askel sopi hyvin jokaiselle puomille, ehkä meidän päivän paras suoritus. Vaihdettiin suuntaa ja tultiin toiseen suuntaan vielä kolme kertaa. Kaksi kertaa saatiin ihan kelpo suoritus, yksi meni ihan penkin alle. Nostosta tuli väärä laukka kun Lamoca jäi pomppimaan omiaan, tehtiin laukanvaihto askeleessa ja sen jälkeen Lamoca lähtikin vähän reippaammin laukkaamaan ja oli lähellä ettei edes puomeille osuttu! Mentiin sisäreunasta täysillä ja puomitkin kolahtelivat kun heppa teki ties mitä pomppuja.

Tähän loppuun vielä, jos kaikki menee nyt suunnitelmien mukaan ensi syksynä mulle ja Lamocalle tulee käymään jotain tosi huippua! Siitä lisää sitten kun kaikki on varmaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti