sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

118. Lauantain talleilut


Lauantaina menin tallille yhdeksän jälkeen ja Lamoca oli vielä hetken tarhassa. Rapsuttelin sitä ja otin pari kuvaa. Tallissa Lamoca oli taas ihan hädissään kun Laku jäi tarhaan joten ensi viikolla otetaan Lakukin sisälle. Laitettiin Mocca Kreetan kanssa kuntoon ja Lamoca yritti karkailla karsinasta minkä kerkesi.

Siivosin karsinan ja kupit kun Lamoca oli tunnilla, ja mentiinkin Kaislan kanssa siivoamaan Lamocan (ja Lakarmon) tarhaa. Siivosin vielä hetken yksinäni tarhaa, kun Kaisla lähti hoitamaan Ninnua. Tarhasta tulikin paljon siistimpi kun kolme kottarillista lantaa hävisi!

Lamoca tuli kahdeltatoista tunnilta ja purin sen ratsastajan kanssa. Laitoin nopeasti loimen päälle ja putsasin kaviot, mutta ei päästykkään pesariin kun Rico meni sinne. Annoin Lamocan olla hetken rauhassa ja menin pesemään Lamocan suojat. Kun pesari vapautui menin kylmäämään Mocan jalat. Kylmäyksen jälkeen pesin jalat ja siirryttiin käytävälle. Kuivasin jalat käytävällä, laitoin kaviorasvat ja linimentit. Selvitin hännän sekä harjan ja vaihdoin Lamocan loimen, kun se oli ihan märkä.

Pesin Lamocan suitset, karstasin karvan ja harjasin huovan. Otin vielä loimen pois Mocalta ja harjasin karvat suoraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti