sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

123. Paljon keväisiä kuvia!


Lauantaina paistoi aurinko koko tallipäivän ajan, ja tuloksena olikin paljon kivoja kuvia! Olin tallilla jo yhdeksän jälkeen ja suuntasin Lamocan tarhalle missä se seisoi auringossa heiniä mutustellen. Kreetta otti Lamocan sisälle ja minä otin Lakarmon, koska Lamoca ei osaa käyttäytyä tallissa jos Laku jää tarhaan. Laitettiin Lamoca Kreetan kanssa kuntoon valkkatunnille ja kävin auttamassa Kreetan selkään. Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän Lamocan ollessa tunnilla.

Kun Lamoca tuli tunnilta ei päästy heti pesariin, koska se oli varattu. Jäin harjaamaan Lamocaa ja Kreetta kävi kysymässä saadaanko käydä ulkona ottamassa parit yhteiskuvat, kun on niin hyvä ilma. Saatiin käydä ottamassa kuvat, ja ne onnistuivatkin tosi hyvin! Kun tultiin takaisin talliin päästiin pesariin ja kylmättiin Lamocan jalat. Kun saatiin jalat kylmättyä ja kuivattua laitettiin lämpöpintelit joka jalkaan. Heppa karsinaan, ja mentiiin Kreetan kanssa Jannen Vaunuun etsimään Lamocalle kylmäyssuojia. Löydettiin yhdet, ja Outi totesi ne hyviksi niin Lamoca sai w-ice wrap kylmäyssuojat!
Vietiin ne pakastimeen jäätymään ja menin hoitamaan Lamocaa. Harjasin heppaa ja laitoin sen kuntoon viimeiselle tunnille. Siivosin karsinan ja menin siivoamaan Lamocan tarhaa Lotan kanssa. Kun Lamoca tuli tunnilta purin sen ratsastajan kanssa ja laitettiin Lamocalle kylmäyssuojat jalkoihin. Suojat eivät olleet vielä ehtineet jäätyä kunnolla,joten ne eivät kylmänneet jalkoja niin hyvin kuin niiden olisi tarkoitus. Ensi viikolla testaillaan niitä sitten enemmän ja voin sitten kertoa mielipiteeni niistä.

Pesin ja rasvasin Lamocan suitset, karstasin karvan ja pesin satulahuovan ja vyön. Viiden aikaan lähdin kävelemään kotiin (pyörä sattui hajoamaan perjantai 13...).2 kommenttia:

  1. Onks noi suojat ratsastuskoulun käytös vai vaa lamocal?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastuskoulun, mutta eniten niitä käytetään Lamocalla :)

      Poista