sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

128. Mitä odotan kesässä?

Päätin nyt kertoa teillekin vähän mun kesäsuunnitelmista, kun näistä en ole paljoa tainnut blogissa puhuakkaan. Asiat menevät "tärkeys järjestyksessä", eli ei siinä järjästyksessä missä ne tulevat tapahtumaan!

Eli ihan ykkös asia, mitä odotan kaikista eniten kesässä on Lamocan vuokraus. Vuokraan Lamocaa kuusi päivää (20.7-25.7) ja saan pitää sitä kuin "omaani". Olen jo suunnitellut vaikka mitä kivaa tuolle viikolle, saa nähdä moniko niistä toteutuu. Kaisla on lupautunut tulla kuvaamaan meitä koko viikon, joten blogiinkin tulee paljon päivittelyitä. Ihan huippu siis tulossa, en malttaisi odottaa!


Toinen asia jota odotan on esteleiri pomppiksessa (13.7-18.7). Jos taas oppisin hyppäämään esteitä ennen leiriä niin siitä tulee ihan huippua, koska meillä on ihan mahtava leiriporukka! Estetuntien lisäksi pääsen toivottavasti myös kunnon koulutunneille. Jos ilmat ovat hyvät päästään myös uittamaan heppoja, sekä luultavasti mennään myös maastoesteitä. Maastarit olisi ihan parhautta mennä taas Ekillä. Paras asia leirissä on varmaan se, että Eki on taas siellä!

Ehkä maailman paras poni!!♥

Tietysti olisi tosi kivaa, jos päästäisiin taas tunnilla menemään ravikselle. Kesäiset estetunnit ja maastot kuullostavat myös tosi houkutteleville. Lamocalla olisi tietysti kiva päästä ekaa kertaa maastoon ja ravikselle, kun viime vuonna menin molemmat Fionalla.

Vielä jos pääsisi "kunnon" estetunnille kentälle Lamocalla, ja myös kunnon tuuppailu tunnille Lamocalla niin kesä olisi ihan täydellinen! Kunnon estetunnilla en tarkoita korkeita esteitä, vaan jos mentäisiin joku pieni rata jossa olisi myös laine ja lankku. Ja ehkäpä myös yksi okseri. Saatan toivoa vähän liikoja, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Tämän korkuisille esteille vielä uskaltautuisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti