perjantai 3. huhtikuuta 2015

130. Hyvän mielen hyppelytEilen pääsin vihdoin hyppäämään Lamocalla, kun viime kerrasta olikin jo aikaa. Lista oli valmiina ja Anne piti tunnin. Hepan kuntoon laitossa tuli kiire, vaikka lista oli tullut ennen puolta. Unohduin harjaamaan Lamocaa vähän liian pitkäksi aikaa...

Käveltiin alkukäynnit, sitten käynnissä parit pysähdykset ja voltit. Lähdettiin ravailemaan ja annoin Lamocan venyttää taas kaulaa pitkälle. Tein ympyröitä vähän taivutellen, sitten vaihdettiin suuntaa ja tein vielä toiseenkin suuntaan ympyröitä. Keräilin pikkuhiljaa ohjia käteen ja pian ruvettiin nostamaan laukkaa s kirjaimesta ja laukattiin puoli kierrosta. Ekalla nostolla tuli väärä laukka, mutta tein laukanvaihdon kulmassa.Käveltiin välikäynnit ja jäätiin toiseen päätyyn kävelemään ja yksi kerrallaan tultiin toiselle ympyrälle jossa oli pieni ristikko. Mentiin siis yksitellen laukassa toiselle ympyrälle ja tultiin ristikko kaksi kertaa. Tultiin tuo kaksi kertaa ja meillä meni molemmat kerrat samalla tavalla, ensimmäinen este hyvin, mutta esteen jälkeen vauhti kiihtyi liiaksi ja askel ei sopinut toiselle esteelle.

Käveltiin taas välikäynnit ja esteiden paikkaa muutettiin. Ensin lävistäjällä pieni pysty sitten toisella pitkällä sivulla ristikko. Reitit piti tehdä tarkasti, sillä esteet tulivat aika nopeasti kaarteen jälkeen. Pystylle saatiin molemmilla kerroilla hyvä hyppy, mutta ristikolle tultiin pohjaan molemmat kerrat.Tunnin jälkeen purin Mocan ja se meni vielä seitsemän tunnille. Laitoin hepan kuntoon ja autoin ratsastajan selkään. Siivosin karsinan ja kupit Lamocan ollessa tunnilla. Kun Lamoca tuli tunnilta mentiin nopeasti pesariin, jossa pesin ensin nopeasti kaikki jalat. Kuivasin takajalat ja laitoin kylmässuojat takasiin. Kylmäsin samalla etujalkoja vedellä, niin sain jalat nopeammin kylmättyä. Kuivasin etujalat, laitoin kaviorasvaa ja linimenttiä. Sitten otin kylmäyssuojat pois ja laitoin takasiinkin linimentit.

Putsasin vielä suojat sekä kylmäyssuojat ja harjailin Lamocaa. Tallissakin oli ihanan rauhallista, kun siellä ei ollut ketään muita, kun minä ja hepat. Hoidin Lamocan loppuun ja sanoin heipat.

//Olisin laittanut tähän vielä videon tunnista, mutta yt ei jostakin syystä suostu julkaisemaan sitä. Tein vdeon pariinkin otteeseen, mutta aina kun julkaisen videon siihe tulee "video on yksityinen" enkä löydä sitä enää mistään! Osaisiko joku auttaa tämän kanssa? :)

//Nyt sain vihdoin videonkin näkymään!Tarviin näköjään snorkkelin, kun tykkään sukeltaa...

              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti