tiistai 7. huhtikuuta 2015

131. Alkuviikko

Kaiki postauksen kuvat c Hannele

Eilen menin tallille puoleen neljään ja harjailin Lamocaa taas pitkään. Lamoca menikin jo poikkeuksellisesti tunnit jo viideltä ja kuudelta. Laitoin heppasen kuntoon viiden tunnille ja autoin ratsastajan selkään. Siivosin karsinan ja menin siivoamaan Lamocan tarhaa. Otin tarhasta pari kottarillista lantaa ja heinää sekä kävin auttamassa Lamocan toisen ratsastajan selkään. Putsasin kupit, lakaisin käytävää ja putsailin harjoja.

Kun Lamoca tuli tunnilta laitoin sille kylmäyssuojat takasiin, harjasin hepan sekä suojat puhtaiksi. Otin kylmäyssuojat pois ja harjasin nekin. Paijailin vielä hetken hepoa ja sanoin heipat.Tänään olin tallilla vähän puolen neljän jälkeen ja harjailin heppaa hetken. Mentiin pesariin, ja siinä matkalla jäätiin (tai ainakin Lamoca jäi) ihmettelemään lantalan avointa ovea. Pesin jalat ja siirryttiin käytävälle. Kuivasin jalat ja laitoin kaviorasvaa. Lamoca oli taas ihana kun se jäi korvat tötteröllä katsomaan perääni, kun vein pyyhkeet kuivumaan.

Laitoin kylmäyssuojat taas takasiin ja harjailin heppaa taas hetken. Otin suojat pois ja harjasin jalat puhtaaksi. Menin hetkeksi siivoamaan Lamocan tarhaa, mutta pian tulin taas hepan luokse. Putsattiin kupit yhdessä Lamocan kanssa, tosin Lamoca sotki enemmän kuin siivosi! Heppa ihmetteli kovasti lattia harjaa se kaatoi sen monta kertaa ja otti suuhun. Autoin Lamocan kuntoon seitsemän tunnille ja siivosin karsinan.

Montakohan kuvaa taas onnistuin pilaamaan näillä ilmeilläni? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti