sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

136. Pari uutta ostosta


Vime viikon perjantaina suuntasinkin kohti Turkkia ja tämän viikon perjantaina tulin takaisin. Turkissa oli kivaa, mutta Lamocaa tuli kova ikävä jo viikossa. Mitenköhän pärjään kesällä kolme viikkoa kun en näe Lamocaa, sen ollessa laitsalla ja Kreetalla vuokralla...

Perjantaina ehdin jo tallille puoleen neljään ja Lamoca meni jo neljältä tunnille. Laitoin hepan kuntoon ja varustamisessa tuli vähän kiire kun unohduin harjailemaan Moccaa liian pitkäksi aikaa! Autoin ratsastajan selkään ja menin siivoamaan karsinan. Lakaisin käytävän ja menin siivoamaan Lamocan ja Lakun tarhaa, sain sen taas siivottua ihan puhtaaksi.

Sitten lähdettiin Kaislan ja Lotan kanssa Jannen vaunuun hakemaan Ninnulle rautaa, ja siinä samalla huomasin aivan ihanat Lamicellin vihreät full koon suojat. Soitin Kreetalle että ostetaanko ne Lamocalle puoliksi, hinta oli turhan kallis yksin maksettavaksi. Varasin suojat seuraavaksi päiväksi (lauantaille), että käydään ne sitten ostamassa kun meillä on rahaa mukana.Kun tultiin takaisin tallille vähän viiden jälkeen Lamoca olikin jo ehtinyt tulla tunnilta. Mentiin Lamocan kanssa käytävälle jossa harjasin sen kunnolla sekä selvitin hännän ja harjan. Vein hepon takaisin karsinaan sillä sen piti mennä tunnille kuudelta mutta ratsastaja ei tullutkaan. Laitoin sitten kylmäyssuojat takasiin ja siistin vähän harjaa. Kuvasin Kaislaa seitsemän tunnilla ja menin takaisin talliin. Siirsin Lamocan Lakarmon karsinaan ja siivosin Lamocan karsinan. Siirsin hepan takaisin karsinaan ja putsasin kupit.

Lauantaina menin tallille jo vähän yhdeksän jälkeen, vein tavarat toimistoon ja kävin moikkaamassa Lamocaa tarhassa. Lakaisin käytävän Lamocan kohdalta ja lähdin kirkkoon ripari juttujen takia. Sieltä pääsin lähtemään vasta kahdeltatoista ja pyöräilin takaisin tallille niin nopeasti kun pääsin, aika nopeasti pääsinkin kesti vain seitsemän minuttia niin olin jo tallilla (ja ettei se liian helppoa ollut niin lähes koko matka oli ylämäkeen).Lamoca oli mennyt kaksi ekaa tuntia ja se oli vasta tullut talliin. Harjailin sitä ja Kreetta oli jo laittanut sille kylmäyssuojat takasiin. Hetken päästä vaihdettiin ne etusiin ja kun otettiin ne kokonaan pois huomasin että Ninnu oli tehnyt niihin kaksi reikää (Kaisla oli laittanut suojat Ninnulle joka oli käynyt riehumaan ja potkinut niitä). Harjasin vielä hetken heppaa, sitten lähdettiin Kreetan kanssa Jannen vaunuun ostamaan suojia. Testasin niitä Lamocalle ja otin pari epäonnistunutta kuvaa niistä.

Vietiin suojat minun ja Kaislan laatikkoon, sillä ei anneta suojia tuntikäyttöön. Lamoca hivuttaa aika paljon joten suojat hajoaisivat nopeasti tuntikäytössä. Hoidin Lamocaa ja laitettiin heppa kuntoon vielä kolmen tunnille Kreetan kanssa. Siivosin karsinan ja pesin Lamocan harjat. Lamocan tullessa tunnilta hoidettiin heppa nopeasti ja mentiin pesemään suitsia. Pesin ja rasvasin suitset ja sitten pestiin vielä suojat.Etu- ja takasuojat 52.90€


Huopa ja brodeeraus 34€, hevosmessuilta

2 kommenttia:

  1. eikä noi suojat on ihanat! Halusin samanlaiset Barbille, mutta ei sillä suojia käyteta, muutenkaan ei varmaan shet kokoo löytys. Ihanan väriset suojat ja huopa! Hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin tykkään tosi paljon noista suojista, en tiedä muista koista että miten niitä on :/ Kiitos paljon!:)

      Poista