lauantai 11. huhtikuuta 2015

132. Torstain tunti


Eilen menin taas Lamocalla tunnin, ja meidän piti mennä ulkona. Siinä vaiheessa kun oltiin lähdössä tunnille (viittä yli...) Outi sanoi että mennäänkin maneesissa, vaikka meille luvattiin että mennään kentällä. No kävin nopeasti vaihtamassa pitempään raippaan, mutta Lamocalle jäi korvahuppu päähän.

Lamoca tuntui alkutunnista laiskalle ja sitä sai herätellä aika paljonkin normaaliin verrattuna. Ravailin alkuravit taas pidemmällä ohalla, josta sitten pikku hiljaa lyhensin niitä. Tein paljon ympyröitä taivutellen heppaa. Tehtiin pari kolmikaarista, jolla tehtiin käynti siirtymä aina suoristuksen kohdalle. Pian aloitettiin tekemään pitkällä sivulla avotaivutusta ja sen jälkeen pääty laukassa.  Avo meni ihan hyvin, lopussa Mocca meinasi valua pois uralta, mutta saatin sekin melko hyvin pois.Vaihdettiin suuntaa lävistäjällä jossa tehtiin tempon lisäys. Lisäys tuli melko helposti, sillä Lamoca oli reipastunut tunnin mittaan. Tehtiin toiseenkin suuntaan avotaivutusta ja pääty laukassa. Käveltiin välikäynnit ja otettiin jalustimet kaulalle. Siirryttiin kahdelle eri pääty ympyrälle, hevosille ja poneille omat.

Ympyrällä väistätettiin heppojen takaosaa ulos päin. Meillä tämä ei ihan onnistunut, mutta pari hyvää askelta saatiin silti. Vaihdettiin ympyröitä ja suuntaa ja tehtiin toiseen suuntaan samaa. Lamoca yritti vain kiihdyttää vauhtia ja luistaa hommista. Loppuravit ravailin taas pidemmillä ohjilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti