maanantai 13. huhtikuuta 2015

133. Hörökorva


Lauantaina oli tosi ihana ilma ja kuviakin kertyi kiitettävästi lähemmäs 2000! Tosin suurin osa kuvista oli ratsastus kuvia, kun pääsin tunnille Lamocalla ja mentiin kentällä. Siitä postausta myöhemmin.

Menin tallille vähän yhdeksän jälkeen ja kävin nopsasti tallissa, jonka jälkeen menin moikkaamaan Lamocaa sen tarhalle. Puskasta löytyi jumppapallo (ja myöhemmin tajuttiin sen olevan yksärien tarhoista) ja Kaisla pyöritteli sitä ympäriinsä. Lamoca katsoi korvat hörössä, että mitä ihmettä tapahtuu joten sain kivoja kuviakin napattua!


Kreetta otti Lamocan sisälle puolen aikoihin ja minä otin taas Lakarmon. Kumpikaan ei voi siis jäädä yksin, sillä Laku käy riehumaan tarhassa ja Mocca tallissa. Laiteltiin Lamoca kuntoon Kreetan kanssa estevalkka tunnille, ja estevalkan jälkeen suunnattiin Lamocan kanssa kentälle kun tuntini oli yhdeltätoista.

Tunnin jälkeen harjasin Lamocan puhtaaksi, sekä otettiin turpahihna pois suitsista kun mentiin tallin taakse ottamaan parit yhteiskuvat Lamocan, Ninnun, Kaislan ja Kreetan kanssa. Oltiin kysytty lupa aiemmin, joten ihan luvallisesti mentiin. Kuvat onnistui tosi hyvin, Lamoca oli tosi kuvauksellinen kuten aina!

Tää ois muuten ihana kuva, mutta mä näytän ihan sitruunan syöneeltä!

Kun tultiin takaisin talliin laitettiin Lamocalle kylmäyssuojat takasiin ja harjailin vielä heppaa. Otin kylmäyssuojat pois n. 20 minuutin päästä ja menin auttamaan tallin pihan siivous talkoisiin. Sen jälkeen kävin pesemässä ja rasvaamassa Lamocan suitset. Siivosin karsinan ja hoidin vielä hetken Lamocaa. Harjasin satulahuovan puhtaaksi, sekä karstasin karvan. Puoli viiden aikoihin sanoin heipat hepalle ja laitettiin ovet lukkoon.


Ihana tuo alahuuli!♥Blogger vaihtaa tämän kuvan värit ruskeiksi, mutta muokkaus vaiheessa ei näyttänyt tältä, eikä myöskään kun katson kuva kansiosta!


Lamoca antoi pusun♥2 kommenttia:

  1. Muuten, kuinka pitkä oot? Onko Lamoca vähän iso, vai sinä vähän lyhyt? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon n. 160cm pitkä ja Lamocan säkä on n. 170cm :)

      Poista