perjantai 1. toukokuuta 2015

137. Hepan kiillotustaEilen ei saatu toivoa heppoja tunnille ja sain Aten. Tunnista en tee erillistä postausta, sillä kukaan ei ollut kuvaamassa. Ei kyllä edes haittaa meni taas niin huonosti, minulla ja Atella ei vain löydy yhteistä säveltä. Meinattiin hypätä, mutta ei onneksi hypätty vaan mentiin ihan perus koulua. Väistöjä (lapa edellä...), kolmikaarista ja laukka voltteja.

Julle halusi onneksi purkaa Aten ja huomasin heti, että Lamocalla ei ollut suojia jalassa tai korvahuppua päässä (Lamoca oli siis mennyt kuuden tunnille). Menin laittamaan hepalle suojat jalkoihin, mutta en korvahuppua viittinyt käydä siinä tunnin aikana laittamaan. Menin yläkertaan tekemään ison lapun Lamocan kohdalle missä lukee että Lamocalle pitää laittaa aina korvahuppu ulos tunnille, kun lähes kukaan ei sitä muista laittaa.
Siivosin karsinan ja lakaisin käytävän, sitten aika pian heppa tulikin jo talliin. Purin Mocan ratsastajan kanssa ja sitten siirryttiin käytävälle. Laitoin Lamocan vain toiselta puolelta kiinni, ja kaikki olikin tosi ihmeellistä hepon mielestä. Kerran Lamoca saattoi vahingossa kääntyä ympäri, kun se kääntyi katsomaan taakseen. Harjasin Lamocan käytävällä sekä selvitin harjan ja hännän. 20 vaille kahdeksan siirryttiin takaisin karsinaan ja laitoin Mocan kuntoon tunnille.

Kävin auttamassa Lamocan ratsastajan +pari muutakin ratsastajaa selkään. Lakaisin käytävän Lamocan kohdalta sekä tasoitin karsinan. Laitoin leivän kuppiin ja jäin odottamaan Kaislaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti